Stop Grup 2021 yılında yüzde 60 büyümeyi başardı

Stop Grup 2021 yılında yüzde 60 büyümeyi başardı
Stop Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahin, 2021 yılında pandemiye ve çeşitli krizlere rağmen şirket olarak yüzde 60 büyümeyi başardıklarını açıkladı

Türkiye'nin önemli sanayi kuruluşları arasında yer alan Stop Grup, Büyükçekmece Kaya Otel'de düzenlenen kahvaltılı toplantıda buluştu. Her sene sonunda kahvaltı verdiklerini ve bunu geleneksel bir hale getirdiklerini anlatan Stop Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahin, "Bu kahvaltılar bir aile olmak noktasında şirket olarak bizim için çok anlamlı" dedi. 2021 yılına dair değerlendirmelerde bulunan Şahin, zorlu bir ekonomik kriz ve pandemi sürecinden başarıyla geçtiklerini söyledi. Şahin, "Kriz dünyayı vurdu. Üretim yapamadık, hammadde sorunu yaşadık. Gerçekten dünyada bu kadar kötü bir zaman bu kadar kötü bir dengeye maruz kalmak bizi mutsuz etti. Biz de problemler, kaygılar yaşadık. Ama buna rağmen bu kriz ortamından başarılı bir şekilde çıkmayı başardık. Bu da tabii ki bir ekip işi. Pazarlamasından, üretimine, üretimden deposuna ve montajına, muhasebenin başarısını hepsini sayabilirim. Stop Grup 11 yıldır açıldığından beri en iyi ekiple yola devam ediyor. Bu ekip 2022 yılında daha büyük başarılara imza atacak. Bu sene yaşadığımız krizlerden sonra seneyi en iyi şekilde bitirmek bizi mutlu etti. Siyasilerin atacağı adımlarla 2022 daha güzel olabilir. Pandemi azalacak. Ülkeler kapılarını açacak. Türkiye'nin ilk paraşüt simalatörünü üretmekle başarımızı taçlandırdık. Bu şimdi bize yurt içinde asker ile devlet ile çalışma fırsatı verecek. Çok ciddi beklentilerim var. Ama bu beklentileri tek başıma asla başaramam. Ekibime güveniyorum" dedi.

Varank bizi tebrik etti

Stop Grup'un Türkiye'de ilk defa paraşüt similatörünü üretmesinin mutluluğunu yaşadıklarını da anlatan Şahin, "Bu anlamda çok sayıda fuara katıldık, çok sayıda insanla bir araya geldik. Selçuk Bayraktar gibi Sanayi Bakanımız Mustafa Varank gibi çok değerli isimlerden tevrikler aldık. Şimdi aynı doğrultuda çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Stop Grup'un pandemiye rağmen 2021 yılında yüzde 60 büyüdüğünü de anımsatan Şahin, "Şimdi 2022'ye yeni hedeflerle girdik" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.