Özbilgin Enerji ile enerjinizi yenileyin kazanın!

Özbilgin Enerji ile enerjinizi yenileyin kazanın!
Yenilenebilir enerjinin marka ismi Özbilgin Enerji, elektrikte fatura ödemenize son verecek bir teknoloji imkanı sunuyor. Özbilgin Enerji, yenilenebilir elektrik teknolojisiyle hayatınızı kolaylaştırıyor

Murat Hacıoğlu ve Umut Özbilgin'in kurucusu olduğu; güneş enerjisinden, rüzgar enerjisine kadar yenilenebilir enerji alanında çok sayıda başarılı işe imza atan Özbilgin Enerji şimdi de elektrikte yenilenebilir enerjiyi mümkün kılıyor. Son teknolojisi, başarılı altyapısı ve sistemiyle yenilenebilir elektriği hayata geçiren Özbilgin Enerji, elektrik faturası derdinize de son vermeye geliyor.

whatsapp-gorsel-2024-07-10-saat-19-24-28-011529a1.jpg

whatsapp-gorsel-2024-07-10-saat-19-24-28-128f3763.jpg

Çok sayıda çalışma modelini gerçekleştiriyoruz

Konuya ilişkin şirketten yapılan açıklamada, “Özbilgin Enerji sizin için, sizin adınıza tüm bu süreçleri yönetmek için vardır. Enerji sorununa hem en optimal hem de en yüksek tasarruf sağlayacak çözümler üretiyoruz. İşletmelerin ihtiyaç duyduğu enerji çeşitlerini bölgesel, iklimsel ve ekonomik veriler ışığında Trijenerasyon, Kojenerasyon, Biyogaz, Güneş Enerji Santrali, Rüzgar Enerji Santrali, Organik Rankine Çevrimi, Atık Isı Geri Kazanımı vb.ile enerji üretim biçimlerinden herhangi birisi olabileceği gibi Hybrid model çalışmaları geliştiriyoruz” ifadelerine yer verildi.

whatsapp-gorsel-2024-07-10-saat-19-24-28-cbde0fde.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.