Motorlu Taşıtlar Vergisi nasıl ödenir? Ödeme Yöntemleri

Motorlu Taşıtlar Vergisi nasıl ödenir? Ödeme Yöntemleri
Milyonlarca araç sahibinin merakla sorduğu Motorlu Taşıtlar Vergisi nasıl ödenir? sorusunun yanıtı belli oldu. İnternet Vergi Dairesi internet sitesi giriş.

Ocak ayı itibariyle araç sahiplerinin ödemesi gereken Motorlu Taşıtlar Vergisi için son gün. Yarından itibaren bir ay boyunca ödenmesi zorunlu olan Motorlu Taşıtlar Vergisi için yapılması gerekenleri siz değerli okuyucularımız için derledik. Motorlu Taşıtlar Vergisi nasıl ödenir? İşte detaylar...

Motorlu  Taşıtlar Vergisi Ödeme Yöntemi 1: İnternet Vergi Dairesi
Milyonlarca araç sahibi yarından itibaren İnternet Vergi Dairesi'ne girmek zorunda. Ocak ayı sonuna kadar ödemesi gereken MTV için internet sitesi ödeme alıyor. İster kendinize ister başkasına ait olan araçların vergilerini ödeyebilirsiniz.

Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödeme Yöntemi 2: Bankalar
MTV ödemenin bir başka yolu da bankalar. Yeni yılla birlikte başlayacak olan MTV ödemelerini bankalar aracılığıyla ödeyebilir ve ilk taksidinizi yatırabilirsiniz.

Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödeme Yöntemi 3: Cep telefonu
Belirli motor gücü ve yaşa göre belirlenen MTV'ler için bankaların cep telefonu uygulamaları üzerinden de birkaç adımda ödeme gerçekleştirebilirsiniz. Bankanızdan aldığınız müşteri numarası ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra Vergi ödemeleri > MTV sekmesi üzerinden verginizi ödeyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.