İş Bankası kartı olanlar dikkat! Anında 400 TL destek hesaplara geçiyor! Tek şart…

İş Bankası kartı olanlar dikkat! Anında 400 TL destek hesaplara geçiyor! Tek şart…
Bankaların sunduğu kampanyalar yakından takip edilmeye devam ederken bir cazip kampanya fırsatı da İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası, alışverişlere yönelik başlattığı kampanyasında 400 TL hediye ediyor! Kampanyadaki şartlar da belli oldu. İşte detaylar…

Milyonlarca vatandaş, alışverişlerinde tasarruf sağlayabilecekleri kampanyaları yakından takip ediyor. Bankalar, mağazalar ve markalar tarafından vatandaşlara sunulan kampanyalar dahilinde, çeşitli hediyeler ve ödemeler gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda bir cazip kampanya fırsatı da İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası duyurduğu yeni kampanyası ile alışverişlerde müşterilerine 400 TL vereceğini açıkladı. Kampanya şartları da belli oldu.

İş Bankası tarafından sunulan kampanya dahilinde, İş Bankası müşterileri belirlenen şartların karşılanması durumunda market alışverişlerinde 400 TL MaxiPuan kazanabilecek. Söz konusu kampanyadan yararlanmak ve 400 TL MaxiPuan kazanmak isteyenlerin, marketlerden tek seferde 500 TL ve üzeri ve ilk peşin market alışverişlerinden sonra farklı günlerde 500 TL ve üzeri alışveriş yapması gerekiyor. Bu kapsamda şartlar dahilindeki her alışveriş için müşterilere 40 TL, toplamda ise MaxiMil olarak da kullanabilecekleri 400 TL MaxiPuan hediye ediliyor. İşte detaylar…

İŞ BANKASI’NDAN 400 TL MAXİPUAN

İş Bankası tarafından duyurulan kampanya kapsamında, Maximum Mobil üzerinden veya İşCep uygulaması üzerinden “Market Kampanyası”na katılım sağlayanlar, 3 - 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında Maximum Kart ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacakları 500 TL ve üzeri peşin alışverişler ile kazanmaya başlıyor. İlk 500 TL ve üzeri peşin market alışverişinin ardından, farklı günlerde yapılacak olan 500 TL ve üzeri her peşin alışveriş için 40 TL, isteğe göre MaxiMil olarak kullanılabilen toplamda 400 TL MaxiPuan hediye ediliyor.

KAMPANYA DETAYLARI VE KATILIM YOLU

Kampanyaya katılmak isteyenlerin Maximum Mobil veya İşCep uygulamalarından ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklaması gerekiyor. Kampanyaya alışverişlerden sonra da katılım sağlanabiliyor. Öte yandan kampanyaya Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart ile yapılan alışverişler dahil ediliyor.

Kampanyada kazanılan MaxiPuan’lar, 3 Ağustos 2023 tarihinde son kullanılan karta yükleniyor ve bu ödüller son olarak 30 Eylül 2023’e kadar kullanılabiliyor. İsteğe göre MaxiPuan hediyeleri MaxiMil olarak da kullanılabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.