İpragaz, 12 kg ev tüplerinde özel indirim kampanyasını duyurdu! Piyasada görülmeyen fiyat…

İpragaz, 12 kg ev tüplerinde özel indirim kampanyasını duyurdu! Piyasada görülmeyen fiyat…
İpragaz, ev ekonomisine katkı sağlamak isteyenler için özel kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanya dahilinde, Turkcell Bizce kullanıcılarına büyük ve avantajlı indirim fırsatı sunuluyor.

Son dönemlerde artan masraflar ve yükselen fiyatlarla birlikte vatandaşlar kemer sıkmaya ve tasarruf yolları araştırmaya başladı. Enflasyondaki artışla birlikte döviz kurlarında görülen yükseliş, piyasada tüm ürün ve hizmetlerde zamları da beraberinde getirdi. Akaryakıt fiyatlarında görülen zamlarla birlikte fiyat artışları da daha yüksek oranlara ulaşırken, ev ekonomisi yapmak isteyenler ve tasarruf sağlamak isteyenler için dev kampanya İpragaz ve Turkcell işbirliğinden geldi. İpragaz, kampanya dahilinde 12 kg ev tüpünü özel indirimle sunuyor.

Kampanya kapsamında İpragaz, Turkcell ile kurduğu işbirliği özelinde Turkcell Bizce kullanıcılarına yönelik özel bir indirim sunuyor. Söz konusu kampanyada Turkcell Bizce uygulamasının kullanıcıları, 21 Temmuz 2023, saat 23.59’a kadar 12 kg ev tüplerini sadece 295 TL fiyatla satın alabiliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, kendilerine en yakın İpragaz şubesine giderek veya İpragaz resmi internet sitesindeki linke tıklayarak bu kampanyalı fiyattan yararlanabilecek. İşte detaylar…

KAMPANYADAN NASIL YARARLANILIR?

İpragaz tarafından Turkcell Bizce kullanıcıları için sunulan kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, uygulamadaki “şifre al” butonuna tıklayarak veya SMS ile “IPRAGAZ” yazarak 2263’e göndererek şifre alması gerekiyor. Alınan şifrenin ise sipariş sırasında hat numarası ile birlikte İpragaz bayisine söylenmesi gerekiyor. Kampanyaya katılan İpragaz bayilerinden alınacak olan 12 kg ev tüpleri, söz konusu adımlarla birlikte 23 Temmuz saat 23.59’a kadar 295 TL fiyatla satışa sunuluyor. Kampanyadan işyeri aboneleri yararlanamıyor.

KAMPANYA KATILIM DETAYLARI

İpragaz tarafından Turkcell Bizce uygulaması kullanıcıları için sunulan bu kampanyadan bir müşteri 45 gün içerisinde 1 kez yararlanabiliyor ve söz konusu kampanya, başka kampanyalar ile birleştirilemiyor. Ayrıca kampanyaya katılım aylık 100.000 ile sınırlandırılıyor. Kampanyadan yararlanan Turkcell Bizce kullanıcıları, 12 kg İpragaz ev tüpünü 295 TL fiyatla alabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.