Halkbank o kişilere Kurban Bayramı için 200 TL'ye varan ödeme yapacak! Şartlar belli oldu!

Halkbank o kişilere Kurban Bayramı için 200 TL'ye varan ödeme yapacak! Şartlar belli oldu!
Kamu banklarından Kurban Bayramı’na özel kampanyalar peş peşe gelmeye başladı. O kişilere 200 TL’ye kadar ödeme yapılacak. Market, giyim ve restoran harcamalarına destek başladı!

Kurban Bayramı’na az bir süre kala bir yandan emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ve sosyal destekler verilirken, diğer yandan kamu bankalarından destek gibi kampanyalar duyurulmaya başladı. Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından Halkbank, Kurban Bayramı’na özel giyim, restoran ve market harcamalarına özel 200 TL’ye kadar ödeme gerçekleştirecek.

Kurban Bayramı için yapılacak harcamalarını avantajlı hale getirmek isteyenler için 200 TL’ye kadar ödeme yapılması hedefleniyor. Kampanya tarihleri içinde ilgili şartları sağlayan vatandaşların kampanyadan yararlanması sağlanacak.

MARKET, RESTORAN VE GİYİMDE 200 TL FIRSAT!

Halkbank tarafından Kurban Bayramı’na özel kampanya duyuruldu. 19 Haziran – 02 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında market, giyim ve restoran sektörlerinde yapılacak harcamalara özel 200 TL’ye kadar ParafPara kazanma şansı verilecek.

İlgili tarihler arasında belirtilen sektörlerde yapılacak ilk 400 TL’den sonraki her 400 TL ve üzeri harcamaya 25, toplamda 200 TL ParafPara verilecektir. Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce başvuru işlemlerinin yapılması gerekiyor. İlgili sektörlerde yapılacak harcamalara özel 200 TL ParafPara ödemeleri başvuranların ve harcamalarını yapanların hesaplarına gönderilecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Market, giyim ve restoran sektörlerinde yapılacak harcamalara özel 200 TL’ye varan ParafPara fırsatı devam ediyor. 2 Temmuz’a kadar devam edecek kampanyaya katılmak için başvuru işlemlerinin yapılması gerekiyor. Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce KAMPANYA yazıp 3404’e SMS gönderilmesi gerekiyor.

Kampanyaya başvuru yapmak isteyenlerin ayrıca dijital kanallar üzerinden de işlem gerçekleştirmeleri mümkündür. Paraf Mobil’den ‘’Hemen Katıl’’ butonu ile katılım sağlanması mümkündür. Kampanya kapsamında 200 TL’ye kadar ParafPara sunulacak. Market, restoran ve giyim sektöründe Kurban Bayramı’na özel olarak Halkbank tarafından ilgili kişilerin hesaplarına puanlar tanımlanacak. Aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.