GSARAY, FENER, BJKAS ve TSPOR hisseleri 31 Temmuz Pazartesi

GSARAY, FENER, BJKAS ve TSPOR hisseleri 31 Temmuz Pazartesi
 DAMGA Editörü
Dört büyük takımın borsadaki durumunu öğrenmek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. 31 Temmuz Pazartesi GSARAY, FENER, BJKAS ve TSPOR hisselerinin detayları haberimizde yer alıyor.

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdüren dört büyük takımın transfer gelişmeleri veya farklı durumlardan dolayı borsadaki hisselerin değişiklik yaşanabiliyor. Yatırımcılar ve taraftarlar son detayları öğrenebilmek üzere araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. GSARAY, FENER, BJKAS ve TSPOR hisseleri 31 Temmuz Pazartesi alış ve satış seviyeleri ile güne başlama birimleri haberimizde yer alıyor. Haberimiz yatırım tavsiyesi içermemektedir.

FENER hisseleri ne kadar?

31 Temmuz Pazartesi günü FENER hisseleri haftaya 77 puanla başladı. Ardından en yüksek seviyesini 77,70 ile gördü. Haberimizin yazıldığı saatte ise 75,70'ten işlem görüyor.

GSARAY hisseleri ne kadar?

Mauro Icardi'yi transfer eden Galatasaray'da borsaya 13.05 üzerinden merhaba denildi. En yüksek seviye olarak ise 13,20 görüldü. Şu anda da 12,72 üzerinden işlem görüyor.

BJKAS hisseleri ne kadar?

Perşembe günü KF Tirana ile karşılaşacak Beşiktaş'ın hisseleri de 29,70'ten güne ve haftaya merhaba dedi. En yüksek 29,86 görülürken şu anda da 29,10'dan işlem gerçekleştirilebiliyor.

TSPOR hisseleri ne kadar?

Dün akşam sezon açılışında AEK'ya yenilen Trabzonspor'da Katarlılara satış gündemi ile gerçekleşen yükseliş yerini düşüşe bıraktı. Günü 5,76'dan açan hisseler, en yüksek 5,84'ü gördü. Şu anda da 5,58'den işlem görüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.