Garanti BBVA karşılıksız 1.000 TL hediye ediyor! Mobil uygulamadan başvuru yapmak yeterli

Garanti BBVA karşılıksız 1.000 TL hediye ediyor! Mobil uygulamadan başvuru yapmak yeterli
Devir tasarruf devri ve vatandaşlar, her türlü tasarruf ve kazanç kapısından yararlanmanın yollarını aramaya devam ediyor. Bu kapsamda bir büyük müjde de Garanti Bankası’ndan geldi.

Son zamların ardından vatandaşlar ürün ve hizmet alışverişlerinde tasarruf sağlayabilecekleri, kazanç elde edebilecekleri yolları araştırmaya koyuldu. Bankaların, marka ve mağazaların, yakıt istasyonlarının sunduğu kampanyalar yakından takip edilirken, bir müjdeli haber de Garanti Bankası’ndan geldi. Bankadan gelen açıklamaya göre, müşterilere 1.000 TL hediye edilecek.

Garanti Bankası’nın duyurduğu ve Temmuz ayı boyunca devam edecek olan kampanya dahilinde, Garanti Bankası müşterisi olmayı kabul edenlere karşılıksız 1.000 TL hediye edilecek. Söz konusu kampanya dahilinde, daha önce Garanti Bankası müşterisi olmayıp, yeni müşteri olanlar bu hediyeden yararlanabilecek. Banka, kampanyaya ilişkin merak edilen detayları da paylaştı. İşte detaylar…

GARANTİ BBVA’DAN 1.000 TL HEDİYE KAMPANYASI

Bankaların müşterilerine sunduğu kampanyalarda yarış devam ederken, bir büyük adım da Garanti Bankası’ndan geldi. Garanti Bankası tarafından gelen son açıklamaya göre Temmuz ayı içinde başvuruda bulunan yeni müşterilere özel 1.000 TL hediye edilecek. Kampanyadan kimlerin, hangi şartlar altında nasıl faydalanacağı da açıklandı.

Garanti BBVA tarafından sunulan yeni kart kampanyaları arasında yer alan söz konusu 1.000 TL hediye kampanyasından yararlanmak isteyenlerin, Temmuz ayı içerisinde Garanti Mobil uygulaması üzerinden başvuruda bulunarak banka müşterisi olması gerekiyor. Kredi kartı başvurusu onaylanan yeni müşterilere toplamda 1.000 TL tutarında yapacakları harcamaların karşılığında 1.000 TL kazanma şansı sunuluyor.

KAMPANYA DETAY VE ŞARTLARI

1-31 Temmuz tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip ilk kez Garanti Bankası müşterisi olan ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan müşterilere, 20 Ağustos tarihine kadar yapacakları tek seferde 1.000 TL ve üzeri harcamaya karşılık 1.000 TL bonus hediye edilecek. Kampanyaya Bonus Flexi, Flexi, ticari kartlar, Bonus Genç, Paracard Bonus ve personel kartlar dahil edilmiyor.

Söz konusu kampanya dahilinde kazanılan bonuslar, 27 Ağustos - 27 Eylül 2023 tarihleri arasında kullanılabilecek ve kullanılmayan bonuslar 28 Eylül 2023’te geri alınacak. Bir müşteri söz konusu kampanya dahilinde en fazla 1.000 TL bonus kazanabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.