Faizsiz kredi veren bankalar 2023

Faizsiz kredi veren bankalar 2023
Faizsiz kredi veren bankalar, müşterilerinin kişisel ihtiyaçlarını karşılamak için nakit yardımı sağlar.

Necdet Oktay Apaydın - Faizsiz krediler diğer kredilerden biraz farklıdır. Bu kredilerin limitlerinin çok düşük olması ve faiz oranlarının olmaması müşterilerin ilgisini çekmektedir. Bu nedenle banka teklifleri müşteriler için çok önemlidir. Bu yazımızda faizsiz kredi veren bankalar 2023 yılı ilan ve kullanım koşullarına ulaşabilirler.

Faizsiz tüketici finansmanından yararlanmak istiyorsanız bankanız ile iletişime geçerek kredi başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. Bankalar, kredi çekmek isteyen müşterinin gelir durumunu ve krediyi kullanma amacını kontrol ederek gerekli şartların sağlanıp sağlanmadığını kontrol eder. Geçerli şartları sağlayan herkes bu avantajlardan yararlanabilir ve kredi alabilir. Peki bankalardaki faizsiz krediler için başkan ne dedi?

Cumhurbaşkanı faizsiz kredi için neler söyledi ?

Halkbank'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın genç çiftçilere, kadın çiftçilere ve girişimci gruptaki kişilere sağlanması gerektiğini söylediği destekleyici kredilerle desteklendiği açıklandı. Birçok kadın girişimciye büyük destek olan faizsiz kredi imkanı sunan bankalardan biri de Halkbank. Faizsiz esnaf kredisi verilen kadınlar kampanya şartlarına uyup uymadıklarını sorguluyor.

Yeni müşteriye faizsiz kredi veren bankalar hangileridir ?

Faizsiz kredi bankası, 2023'te promosyonları güçlendirmek ve daha fazla müşteri çekmek için faizsiz kredi koşullarını günlük olarak güncelleyecektir. Özellikle ülkemizde yaşanan enflasyon nedeniyle ihtiyaç kredisi vadelerinin kısıtlanmasının ardından bankalar yaşanan olumsuz koşulları aşmaya çalışmaktadır. Şirket bu nedenle müşterilerine faizsiz kredi paketleri sunmaya başlamıştır. Faizsiz kredi veren bankalar hangileri?

Hangi banka ne kadar kredi veriyor ?

Her bankanın farklı kullanım koşulları bulunmaktadır. Her bankanın müşterilerine sunduğu avantajlar, kredi limitleri ve politikaları, her bireyin kredi değerliliğine göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu nedenle herkes aynı vade veya kredi limiti ile ihtiyaçlarını karşılayamaz. Bu durumda öncelikle tercih ettiğiniz bankanın şartlarını ve detaylarını kontrol etmelisiniz.

100 Bin TL faizsiz kredi veren bankalar

Ülkemizde sekize yakın banka vatandaşlara faizsiz kredi yardımı yapmaktadır. Bu nedenle her bankanın farklı avantajları ve koşulları olabilir. Faizsiz kredi veren bankaların kredi limitleri daha düşüktür. Bu nedenle, yüksek miktarda kredi kullanmak isteyen kişiler farklı faiz oranları bekleyebilirler. Bu nedenle, kredi çekmeden önce bankanın kredi limitini kontrol etmelisiniz. Ziraat Bankası emekliler ve ihtiyaç sahibi çalışanlar için 100.000 TL'ye kadar faizsiz kredi kullandırabilmektedir. Bankanın bu promosyondan yararlanabilmesi için bankanın müşterisi olması zorunludur. Emekliler maaşlarını bankaya ödemek zorunda.

Kredi Veren BankaKredi Tutarı
İŞ BANKASI50.000 TL
QNB FİNANBANK20.000 TL
AKBANK25.000 TL
GARANTİ BBVA20.000 TL
DENİZBANK20.000 TL
YAPI KREDİ10.000 TL
İŞ BANKASI10.000 TL
ALBARAKA TÜRK10.000 TL
DENİZ BANK10.000 TL

Bankaların faizsiz kredi şartları nelerdir ?

Bazı durumlarda tüm endekslerde banka ile işlem yapmak krediye göre çok daha karlı olmakla birlikte faizle işlem yapmak istemeyen kişiler faizsiz kredileri tercih etmektedir. Faizsiz kredi veren bankaların bu düşük meblağlı kredileri müşterilerine sunabilmeleri için belirli şartları vardır.

  • Düzenli bir gelire sahip olunması,
  • Güncel kredi limitinin yeterli olması

Yukarıdaki şartları sağlayan vatandaşlara faizsiz ihtiyaç kredisi verilecek. Ancak, her bankanın farklı politika ve koşulları olduğunu unutmayın. Peki devlet bankasının faizsiz kredi şartları nelerdir?

PTT faizsiz kredi şartları

Nakit ihtiyacını karşılamak isteyenler için PTT aracılığıyla nakit yardımı yapılıyor. PTT'den faizsiz kredi desteği için PTT veya Aktifbank ile iletişime geçmeniz yeterli. Şartları sağlayanlara promosyon kredisi verilmekte ve ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Halkbank faizsiz kredi şartları

Faizsiz kredi veren bankalar arasında yer alan Halkbank, kadın girişimcilere özel destek kredisi veren banka, kredi kullanacak kişilerden bazı şartlar talep etmektedir. İşte o şartlar…

  • En az 1 yıllık ustalık belgesi sahibi olmak,
  • Ustalık belgesine sahip olanlar son 1 yıl içerisinde kendi adına işletmesi olduğunu kanıtlayan bir resmi belge,
  • KOSGEB eğitimini tamamlamış olmak,
  • 35 yaşını tamamlamamış olan genç girişimci olmak.

Ziraat bankası faizsiz kredi şartları

Bir yandan döviz kurları hızla yükseliyor. Deprem felaketi nedeniyle faizsiz kredi veren bankaların sayısı önemli ölçüde arttı. Bu kampanyalara katılan bankalardan biri de Ziraat Bankası'dır. Ziraat Bankası çeşitli faizsiz kredi kampanyaları düzenlemiştir ve müşterilerinin bu kampanyalardan faydalanmasını ummaktadır. Ziraat Bankası faizsiz kredi koşulları aşağıdaki gibidir:

  • Düzenli bir gelire sahip olmak
  • İlk defa Ziraat Bankası müşterisi olmak
  • Emekliler için maaşlarının bankada olması gereklidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.