Ev ekonomisine bir destek daha duyuruldu! Doğal gaz ve elektrik desteği sonrası 12 kg ev tüpüne de destek gündeme geldi!

Ev ekonomisine bir destek daha duyuruldu! Doğal gaz ve elektrik desteği sonrası 12 kg ev tüpüne de destek gündeme geldi!
Ev ekonomisi yeni destekler açıklanmaya devam ediyor. Doğal gaz ve elektrik faturalarına tüketim desteği verilirken, 12 kg İpragaz ev tüpünde de özel indirim duyuruldu! İşte detaylar…

Vatandaşların son dönemde artan hayat pahalılığı karşısında destek arayışları hız kazandı. Bir yandan devlet destekleri özellikle enerji tüketimine yönelik ihtiyaç sahibi kişilere verilmeye başladı. Evlerinde tüp kullanan kişiler ise bir anda artan tüp fiyatlarına karşı çözüm arayışlarına devam ediyor.

Çeşitli devlet desteklerinin yanı sıra firmalar arasından da bazı işbirlikleri ve kampanyalar duyurulmaya baladı. İpragaz ve Turkcell işbirliği ile duyurulan yeni bir kampanya kapsamında ev ekonomisine büyük destek sağlanması hedefleniyor.

EV EKONOMİSİNE BÜYÜK DESTEK!

İpragaz ve Turkcell işbirliği ile ev ekonomisine destek verecek yeni bir kampanya duyuruldu. Turkcell Bizce kullanıcılarına 12 kg İpragaz ev tüpünde çok özel indirimler uygulanması hedefleniyor. İpragaz’dan Turkcell Bizce kullanıcılarına büyük avantaj sunulacak.

Turkcell Bizce uygulaması kullanıcılarının 10 Temmuz 2023 tarihine kadar 12 kg’lık ev tüplerini uygun fiyatlarlar ile almaları sağlanacak. Kampanyadan yararlanmak için Turkcell Bizce uygulamasında ‘’Şifre Al’’ butonu ile ya da SMS ile başvuru yapılabilecek.

12 KG’LIK EV TÜPLERİNDE ÖZEL İNDİRİM UYGULANACAK!

Turkcell Bizce uygulaması kullanıcıları 12 kg İpragaz ev tüpü satın alımlarında 10 Temmuz’a kadar kampanyaya katılarak en uygun fiyatlar ile ev tüplerini satın alabilecek. Kampanya şartlarını sağlayanlar 12 kg’lık ev tüplerini 295 TL’ye alabilecek. Bir hat kampanyadan 45 gün içinde bir kez yararlanabilmektedir. Kampanya ayrıca aylık 100.000 katılım ile sınırlıdır. Artan tüp fiyatları sonrasında duyurulan kampanya ise ev ekonomisine destek sağlamaktadır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İpragaz ve Turkcell Bizce kampanyası kapsamında 12 kg’lık ev tüpü 295 TL ile satın alınabilecek. 10 Temmuz 2023 saat 23.59’a kadar Turkcell Bizce uygulamasından ‘’şifre al’’ butonu ile işlem yapılabilecek. Ayrıca SMS ile 2263’e IPRAGAZ yazıp göndererek alınacak şifrenin, sipariş sırasında hat numarası ile beraber bayiye söylenmesi yeterli olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.