Emeklilere müjde! Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak sorusunun yanıtı belli oldu

Emeklilere müjde! Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak sorusunun yanıtı belli oldu
Kurban Bayramı ikramiyesinin ne zaman yatacağını merak eden emekliler için günler açıklandı. Bakan Selçuk tarihleri duyurdu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatırılacak? sorusunun yanıtını vererek tarihleri açıkladı. Buna göre ödemelerin 8-9 Ağustos tarihlerinde yapılacağını deklare etti. Milyonlarca emeklinin faydalanabileceği ödemelerin ardından vatandaşa ekonomik destek de sağlanmış olacak.

Emekliler ne zaman ikramiyelerini alabilecek?
12 milyondan fazla emeklinin bulunduğu Türkiye'de ikramiyeler 8-9 Ağustos tarihinde verilecek. Ancak herkes aynı gün alamayacak. SSK kapsamında olanlara 8 Ağustos'ta yatırılacak. 9 Ağustos'ta da BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı'ndan emekli olanlar ikramiyelerini alabilecek.

Emeklilerin yanında olmaya devam edeceğiz
Emeklilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Bakan Selçuk, “Çalışarak ülkemizin kalkınmasına katkı sunan, üreten, alın teri döken, ülkemizin her bir karışında emeği ve hizmeti olan emeklilerimize ikramiyelerinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Şimdiden aileleri ile birlikte hayırlı bayramlar geçirmelerini diliyorum“ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.