Emekli maaş zammı belli oldu, bankaların promosyon yarışı yeniden başladı! En yüksek promosyon hangi bankada?

Emekli maaş zammı belli oldu, bankaların promosyon yarışı yeniden başladı! En yüksek promosyon hangi bankada?
Milyonlarca emekli vatandaşın gözü kulağı bir süredir emekli maaş zamlarındaydı. Enflasyon rakamları sonrasında emekliye yüzde 19,77’lik zam oluştu. Bu aşamadan sonra gözler, zamlara eklenecek olan refah payına çevrildi.

Temmuz ayında TÜİK’in Haziran ayına ilişkin enflasyon verilerini açıklaması ile birlikte memur ve emekli maaş zamları da belli oldu. Gelen bu zamlarla birlikte emekliye yüzde 19,77’lik zam oluştu. Ancak bu zamma şimdi de torba yasanın geçmesiyle birlikte refah payı eklenecek. Bu nedenle gözler şimdi refah payına çevrildi. Emeklilerin maaş zammı almasıyla birlikte SSK ve Bağ-Kur emeklilerini sevindiren bir diğer haber de bankalardan geldi.

Bir süredir emeklilere promosyon ödemelerinde rekabet halinde olan bankalar, emekli maaşlarına zamların uygulanması ile birlikte yeniden yarışa girdi. Emekli maaşını taşıyanlara sunulan promosyon ödemelerinde en yüksek ödemeyi ve cazip kampanyaları sunmak isteyen bankaları, promosyon ödemeleri ile dikkatleri çekti. En düşük emekli maaşı 7.500 TL olurken, promosyon ödemeleri de güncellenmeye başladı. İşte detaylar…

PROMOSYON ÖDEMELERİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Bankalar, emekli maaş zammının şekillenmeye başlaması ile birlikte yoğun bir çalışma dönemine girdi ve promosyon ödemeleri için çalışmalar başladı. Emeklilerin bir diğer ödeme kalemi olarak öne çıkan banka promosyon ödemelerinde değişiklik yaşanması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl yapılan rekor düzeyde promosyon ödemeleri ile gündemde uzun süre kalan bu ödemeler, bankalara ve emeklilerin maaş tutarına göre değişiyor.

EN FAZLA PROMOSYON ÖDEMESİ YAPAN BANKALAR

Emekli maaşını ilgili bankaya taşıyanlara en fazla promosyon ödemeleri yapan bankalardan biri olan Akbank; 4.200 TL ile 7.000 TL arasında promosyon ödemesi ve buna ek olarak 12 ayda 1.000 TL harcama sözüne karşılık 1.500 TL, yani toplamda 7.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi veriyor.

Bir diğer yandan Garanti BBVA ise 4.500 TL ile 7.500 TL arasında promosyon ödemesi yapıyor ve emekli maaşı 10.000 TL ve üzeri olanlar, maaşlarını taşımaları karşılığında Garanti BBVA’dan 7.500 TL promosyon ödemesi alabiliyor.

En fazla promosyon ödemesi yapan bankalar arasında yer alan QNB Finansbank ise 8.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapıyor ve ayrıca kredi kartı harcamalarına da 1.200 TL’ye kadar indirim imkanı sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.