EK MTV ödemesi nasıl yapılır? MTV ödenen bankalar ve son gün ne zaman

EK MTV ödemesi nasıl yapılır? MTV ödenen bankalar ve son gün ne zaman
 DAMGA Editörü
MTV için alınan kararla birlikte araç sahipleri bir kereye mahsus olmak üzere ek ödeme yapacak. Bununla ilgili olarak araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. EK MTV ödemesi nasıl yapılır? MTV ödenen bankalar ve son gün ne zaman?

Milyonlarca araç sahibi bu ay içerisinde MTV'lerine ek ödeme gerçekleştirecek. Alınan kararla birlikte yayımlanan Resmi Gazete'de bir defaya mahsus alınacağı ifade edilen vergiyi nasıl ödeyebileceğini bilmeyen, farklı bir ödeme sitemi olup olmadığını öğrenmeye çalışan ve son gün konusunda bilgi elde etmeye çalışanlar araştırmalarda bulunuyor. Peki, eK MTV ödemesi nasıl yapılır? MTV ödenen bankalar ve son gün ne zaman? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

EK MTV ödemesi nasıl yapılır?

Ek MTV uygulaması sonrasında vatandaşlar, normal zamandaki ödemelerle farkı olup olmadığını araştırıyor. Bunun farklı bir durumu bulunmamaktadır. Mobil ve web uygulamalarından, ATM'lerden, şubelerden ve Gelir İdaresi Başkanlığı web sitesi ile İnteraktif Vergi Dairesi portalından ödemelerinizi yapabilirsiniz.

EK MTV ödemesi yapılan bankalar

Ek MTV'lerinizi de normal vergileriniz gibi Yapı Kredi, Garanti, İş Bankası, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Denizbank, Albaraka Türk, HSBC, TEB, ING Bank, QNB Finansbank ve Şekerbank aracılığı ile ödeyebilirsiniz.

EK MTV ödemesi için son gün ne zaman?

Araç sahiplerini ilgilendiren ek MTV ödemesi için son gün Resmi Gazete'de belirtildi. Buna göre vergiler 31 Ağustos'a kadar ödenebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.