Bayram öncesi emekliye 10 bin TL'ye kadar maaşa ek ödemeler başladı! Başvuru yapmak yetiyor! SSK, Bağ Kur, Emekli Sandığı…

Bayram öncesi emekliye 10 bin TL'ye kadar maaşa ek ödemeler başladı! Başvuru yapmak yetiyor! SSK, Bağ Kur, Emekli Sandığı…
Emeklinin bayramdan önce yüzünü güldürecek paketler peş peşe duyurulmaya başladı. O bankadan 10.000 TL’ye kadar maaşa ek nakit ödenecek. 30 Haziran’a kadar başvuru yapanlar yararlanıyor!

SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı tüm SGK emeklileri için ING Bank’tan cazip promosyon teklifleri duyuruldu. Milyonlarca emekli bir yandan Kurban Bayramı ikramiyelerini beklerken, bir yandan da Temmuz ayında maaşlarına yapılacak zamları merak ediyor.

Emeklilere yönelik bankaların da teklifleri dikkat çekti. 2023 yılında emeklilere yönelik promosyon tekliflerini bir hayli artıran bankalar arasında ING Bank ise cazip teklifler sunuyor. Haziran ayı sonuna kadar başvuranlar yararlanabilecek.

EMEKLİ MAAŞINA EK NAKİT ÖDEMELER BAŞLADI!

ING Bank’ın emeklilere yönelik nakit destekleri devam ediyor. Maaş tutarına göre ek koşulsuz 8.500 TL’ye varan nakit promosyon kazanma imkanı sunulacak. Ayrıca otomatik fatura ödeme talimatına 1.500 TL’ye varan ek nakit promosyon ile toplamda 10.000 TL’ye kadar promosyon kazanma fırsatı sunulacak.

EYT kapsamında yer alan emekliler de yararlanabiliyor. Ayrıca emekli maaş müşterileri için para transfer işlemlerine masraf ödememe imknaı da sunulacak. Emeklilere özel daha pek çok farklı bankacılık ayrıcalıkları sunulacak.

ING BANK EMEKLİ PROMOSYON ORANLARI

Emekli maaş tutarına göre ING Bank tarafından 8.500 TL’si ek koşulsuz nakit, 1.500 TL’si otomatik fatura talimatına özel olmak üzere 10 bin TL promosyon ödenecek. Maaş tutarına göre yapılacak nakit ödeme miktarları ise şöyle:

  • 3.500 TL’ye kadar maaş alan: 5.100 TL
  • 3.500 TL – 7.500 TL arasında maaş alan: 5.950 TL
  • 7.500 TL – 10.000 TL arasında maaş alan: 7.650 TL
  • 10.000 TL ve üzeri maaş alan: 8.500 TL

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Emekli maaşını ING Bank’a taşıyarak 30 Haziran 2023 tarihine kadar emeklilerin promosyondan yararlanmak için başvuru yapmaları gerekiyor. e – Devlet üzerinden veya ING Bank şubelerinden ya da ING Bank’ın dijital kanalları üzerinden başvuru işlemlerinin yapılması mümkündür. Emeklilere 8.500 TL’ye ek olarak 1.500 TL otomatik fatura ödemelerine ek olarak nakit verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.