600 TL ödemeler başlıyor! O katılım bankası harekete geçti! Başvuru yapanlara anında gönderilecek!

600 TL ödemeler başlıyor! O katılım bankası harekete geçti! Başvuru yapanlara anında gönderilecek!
Yeni müşterilerine özel Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından 600 TL anında hesaplara aktarılacak. Hediye kampanyasının yanı sıra özel bankacılık ayrıcalıkları da sunulacak. İşte detaylar…

Bankacılık teknolojilerini gelişmesiyle Türkiye’de birçok banka özellikle mobil – dijital kanallar üzerinden işlem yapan müşterilerini teşvik etmeye başladı. Bankalardaki yoğunluğu da azaltan ve masrafları düşüren bu tür uygulamalar ile birçok bankacılık işlemi kolayca tamamlanabiliyor.

Türkiye’nin önde gelen katılım bankalarından biri olan Kuveyt Türk Katılım Bankası ise 600 TL’ye kadar hediye kampanyasını yeni müşterilerine özel duyurdu. Farklı işlemler ve harcamalara özel olarak ilgili kişilerin hesaplara ödemeler geçecek.

600 TL HEDİYE KAMPANYASI DETAYLARI NELER?

Yeni müşterilerine özel Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından 600 TL’ye kadar hediye verilecek. Kampanya kapsamında 200 TL’lik Sağlam Nakit kart harcamasına 200 TL harcama iadesi yapılacak. Sağlam Nakit Kart ile 200 TL ve üzeri yapılacak ilk alışverişe özel harcama iadesi alınması mümkün hale gelecek.

Herhangi bir kanal üzerinden verilen her fatura talimatı ödendiğinde 50 TL, toplamda 200 TL’ye varan Altın Puan hediye edilecek. Verilen her fatura talimatı ödendiğinde 50 TL Altın Puan kazanılabilecek. 4 fatura talimatına kadar vererek 200 TL’ye varan Altın Puan kazanma şansı sunulacak. Mobilden müşteri olan ve Sağlam Kart alan müşterilere, yapacakları ilk 200 TL ve üzeri kredi kartı harcamasında 200 TL Altın Puan hediye edilecek.

BAŞVURU ŞARTLAR VE BAŞVURU YÖNTEMİ

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin yeni Kuveyt Türk müşterisi olması gerekiyor. Kampanya kapsamında kazanılan hediyeler ise ilgili müşterinin aktif olarak kullandığı nakit kart veya kerdi kartına yüklenecektir.

Başvuru yapmak isteyenlerin Kuveyt Türk Katılım Bankası mobil uygulamasını indirerek ‘’Müşteri Olmak İstiyorum’’ seçeneği ile yeni müşteri olma sürecini tamamlamaları gerekmektedir. Görüntülü görüşme ile müşteri olan kişiler ilgili işlemleri yerine getirerek 600 TL’ye kadar hediye fırsatından yararlanabilecek. Bankacılık işlemlerine yönelik verilen birçok destek sayesinde vatandaşların çok daha avantajlı şekilde bu hizmetleri gerçekleştirmeleri sağlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.