2023 yılbaşında emekliler emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Emekliler ikramiye alacak mı?

2023 yılbaşında emekliler emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Emekliler ikramiye alacak mı?
Yeni yıla sayılı günler kalan emekliler gözünü 2023 ikramiyesine çevirdi. Zor durumdan bir nebze kurtulmak ve nefes alabilmek isteyen milyonlar araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Bayramlar haricinde yılbaşında da ikramiyeden emeklilerin yararlanıp yararlanamayacağı merak konusu. Peki, 2023 yılında yılbaşı ikramiyesi kaç TL olarak belirlendi? 2023 yılbaşında emekliler emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Emekliler ikramiye alacak mı? Detaylar haberimizde.

Çalışma hayatı sona erdikten sonra emekli olarak maaş alan milyonlarca vatandaş yılbaşı için araştırmalarda bulunuyor. Ekonomik anlamda giderek daha da daralan makas zor günler geçirilmesine neden olurken herkes emekli ikramiyesi verilip verilmeyeceğini öğrenmek adına soluğu internette alıyor. Kurban ve Ramazan Bayramı'nın yanı sıra yılbaşı için de ayrı bir ikramiye ödenecek mi? İşte detaylar...

Emekliler yılbaşında ikramiye alacak mı?

Emeklilerin ikramiye alıp almayacağo önünde herhangi bir açıklama veya duyuru bulunmuyor. Beklentiler olsa da 2023 yılının başı için bu yönde bir detay paylaşılmadı. Ancak, emekliye bayram ikramiyesinin verileceği biliniyor.


İki ikramiye var

Emekli maaşı olanlar, 2200 TL bayram ikramiyesi almaya hak kazanacak. Kurban Bayramı'nda 1100 TL ve Ramazan Bayramı'nda 1100 TL alacaklar. Öte yandan en düşük emekli maaşı olan 3500 TL'nin de artması bekleniyor. Aralık ayı içerisinde son gelişmeler belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.