Öğrencilere bir destek daha açıklandı! Karnesini götürenlere 600 TL'ye varan indirim uygulanacak! Detaylar belli oldu!

Öğrencilere bir destek daha açıklandı! Karnesini götürenlere 600 TL'ye varan indirim uygulanacak! Detaylar belli oldu!
Son dönemde öğrencilere yönelik destekler artış gösterdi. 16 Haziran’da okulların kapanmasının ardından birçok öğrenci de bu desteklerden yararlanmak için harekete geçti. O öğrencilere ise 600 TL indirim uygulanacak!

Geçtiğimiz hafta itibariyle karne ve YKS heyecanı yaşayan öğrencilere birçok farklı kampanya duyuruldu. Öte yandan başarılı öğrencilere yönelik devlet destekleri de sunuluyor. Başar Teşvik Programı kapsamında birçok öğrenci için farklı miktarlarda destek ödemeleri ve yardımlar gündeme geldi.

2022 – 2023 eğitim ve öğretim yılının sona ermesinin ardından yaz tatili de resmen başladı. Tatilini dolu dolu geçirmek ve birçok ihtiyacını daha uygun şekilde karşılamak isteyen öğrencilere ise destekler ve kampanyalar açıklandı. Akbank ve CarreforSA iş birliği ile karnesini getiren öğrencilere 600 TL indirim verilecek.

600 TL İNDİRİM ÇEKİ KAMPANYASI DEVAM EDİYOR!

Karne ve sınav heyecanını artık geride bırakan milyonlarca öğrenci tatilin tadını çıkarmaya başladı. Öğrencilere yönelik duyurulan yeni kampanyalar ise öğrencilerin istedikleri ürünleri çok daha rahat şekilde almalarını sağlayacak.

Akbank ve CarreforuSA iş birliği ile duyurulan kampanya kapsamında 600 TL sunulacak. İndirim çeki olarak verilen bu hediyeden karnesini getiren öğrenciler yararlanacak. Kampanya koşullarını sağlayan öğrenciler ve velileri bu kampanyadan rahatlıkla yararlanabilecek.

BAŞVURU VE KATILIM ŞARTLARI NELER?

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Bireysel Emeklilik Sözleşmesi ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası şartlarını sağlamaları gerekmektedir. Velilerin bu sigorta ve sözleşmeyi başlatması gerekiyor. Bu şartın tamamlanmasının ardından CarrefourSA’dan 600 TL indirim çeki kazanılabilecek. İlgilenenlerin kampanyadan 1 – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında yararlanması mümkündür.

600 TL indirim çeki Akbank tarafından sunulacak. Eğitim branşlarına bir ödül olarak duyurulan kampanya bu sayede öğrencilere de destek olacak. BES ve Tamamlayıcı Sağlık CarrefourSA Kampanyası kapsamında, çocuklarına karne hediyesi BES ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası alarak 600 TL’ye varan CarrefourSA hediye çeki kazanma şansı elde edilecek. 18 yaş altı BES ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası alan Akbanklılar 600 TL hediye çekini alarak CarrefourSA üzerinden karne hediyelerini alabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.