Netanyahu tehditlerini yineledi: Bize kim zarar verirse, biz de ona zarar veririz

Netanyahu tehditlerini yineledi: Bize kim zarar verirse, biz de ona zarar veririz
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Savunma Kuvvetleri'nin (IDF) Lübnan'da düzenlediği saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Netanyahu "Kim bize zarar verirse biz de onlara zarar veririz" dedi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail Savunma Kuvvetleri'nin (IDF) Lübnan'da düzenlediği saldırılara ilişkin yaptığı açıklamada, "Kim bize zarar verirse, biz de onlara zarar veririz" dedi.

İsrail Başbakanı Netanyahu, Lübnan'a yaklaşık 100 savaş uçağıyla düzenlenen hava saldırılarına yönelik açıklamasında, "Bu sabah Hizbullah'ın İsrail'e saldırmak üzere hazırlık yaptığını tespit ettik. Savunma Bakanı ve IDF Genelkurmay Başkanı ile mutabık kalarak IDF'nin tehdidi bertaraf etmek üzere harekete geçmesi talimatını verdik. O günden bu yana IDF tehditleri bertaraf etmek için güçlü adımlar atmaktadır. Kuzey İsrail'i hedef alan binlerce roketi imha etti. Diğer pek çok tehdidi de bertaraf ediyor ve hem savunma hem de saldırı anlamında çok güçlü adımlar atıyor. Ülkemizi savunmak, kuzeyde yaşayanları güvenli bir şekilde evlerine döndürmek ve basit bir kuralı uygulamaya devam etmek için her şeyi yapmaya kararlıyız. Kim bize zarar verirse biz de onlara zarar veririz" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.