Kanserin odak noktası İsrail

Kanserin odak noktası İsrail
Alınan bu talihsiz ve adaletsiz kararla İsrail bir kez daha kanserin odak noktası olduğunu teyid etmiş oldu. Yazarın arşivi yazılarıma baktığımda ne de çok yazılar yazmışım bu kavimle ilgili.

Alınan bu talihsiz ve adaletsiz kararla İsrail bir kez daha kanserin odak noktası olduğunu teyid etmiş oldu. Yazarın arşivi yazılarıma baktığımda ne de çok yazılar yazmışım bu kavimle ilgili.
Kendi ülkesinde skandallara adı karışan ve koltuğu sallanmakta olan adam/madam ne olduğu gerçekten belirsiz bu Trump yahut kafadan kontak siyasi görünümlü iş adamı İsrail’e sığındı kendi özel çıkarları doğrultusunda son derece bireysel davranaarak; İslam’ın en kutsallarından biri olan Kudüs’ü İsrailin başkenti olarak ilan etmesiyle ilgili demeci ve siyasi kararı Ortadoğu’da yine büyük karışıklıklar çıkaracak ve yine binlerce mazlumun müslümanların kanını akıtacak.Zaten tipine baktığınızda Vampir ve kan emen bu kontak adam tüm Dünya ülkelerini aynı zamanda sayıları iki milyar civarında olan müslümanlarında beddualarını , nefretini , lanetini üzerine çekmiş oldu.Zaten emperyalist güçlerin en belirgin karekteristik özelliklerinden biri de ortalığı karıştırmak iç isyanlar yaratmak yalnış ve skandallara imza atmak değil mi adam yaptı yapacağını.
Bu arada her şerden bir hayır çıkar deyişini de yabana atmıyorum. Dost ve düşman siyah ile beyaz ayırt edilmiş olacak bu kişiliksiz ve antisosyal davranış bozukluğu sergileyen kontak adamın yahut madamın lanet olası demeciyle müslümanlar da ilahi bir teste tabi olacaklardır. Oldular bile kimi müslüman görünümlü münafık İslam devletlerinden çıt yok.Tepki yok samimiyet yok var gibi ama aslında yok ihlas hiç yok.
Muhtemelen bu vampir yani aynı zamanda şeytanın baş yardımcısı Trump bu demeci vermeden önce İsrail ile ve diğer çakma çin malı müslüman ülkeler görünümlü ülkelerin liderleriyle gizli görüşmeler yapmış olma ihtimalini de saklı tutuyorum Suudi Arabistan Mısır vs. ülkelerle hem fikir olmuşlardır. Bu korkak ve analarını bile korkudan satabilecek nitelik ve yapıda olan liderler adet yerini bulsun diye minik bir tepki göstererek yahut bu şerefsizce verilen karara tepki niteliğinde söylemlerde bulunabilirler ama tatmin edici değildir.
Onlarla görüştüğü ve kararı uzun boylu konuştukları kesin ne hikmetse bizim siyasilerle hiç görüşme yapmamış. Ellerindeki Zarab kozlarını iyi oynadılar. Zira en çok da Türkiyenin büyük tepki göstereceklerinin farkındaydılar. Bu yüzden Cumhurbaşkanı sayın Erdoğanı aramamış. Arasaydı muhtemelen çok büyük karşı tepki alacağını biliyordu.
Her ne kadar bu karar İsrail’e kısa dönemde yarıyor olsa bile uzun zaman biriminde İsrail çok pişman olacak ve dünyaya yayılmış olan yahudilerin de can güvenliğini nasıl koruyacak bu gerçeği de zaman gösterecek. Zira tüm insanlığı ve İslam alemini karşısına almış oldu.
Trump denilen bu kontak ve kafadan çatlak adam gelir geçer ama aldığı talihsiz adaletsiz insanlık suçu din suçu olan bu kararı tarih not düşecek ve bu hazin karar asla İsrail'e fayda getirmeyecek çok ağır  bedel ödeyecek diye düşünmemek elde değil. Zira bakın Papa bile bu adi ve siyasi ve çıkara dayalı karardan memnun değil. Aklıselim sağ duyu olan hiç kimse memnun olamaz ama kanserin odak noktası olan İsrail memnun ama bu memnuniyeti uzun sürmeyecek. Her kanser tümörü bir cerrahi operasyonla re-egzisyon la alınır. Bunu neden dikkate almayan İsrail iç çatışmalara bile hedef olabilir. Tüm İsrail milleti aptal olamaz mutlaka aralarında az miktar da olsa da akıllı ve aklı selim düşünenler mutlaka vardırlar diye düşünüyorum.
Zafer Allah’a inananlarındır. Bu davaya bu dosyaya direk Allah el koyar ve gereğini yapar önemli olan bizlerin de tabi olmuş olduğu bu ilahi sınavı müslümanca verebilmek diyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.