İran ve İsrail arasında savaş mı çıktı? Nükleer savaş iddiası! İran ve İsrail arasında nükleer savaş çıktı mı, çıkar mı?

İran ve İsrail arasında savaş mı çıktı? Nükleer savaş iddiası! İran ve İsrail arasında nükleer savaş çıktı mı, çıkar mı?
İsrail ordusu, İran'dan İsrail'e doğru füzeler atıldığını duyururken, İran Devrim Muhafızları'ndan da saldırı açıklaması geldi. Peki İran ve İsrail arasında savaş mı çıktı? İki ülke arasında nükleer savaş çıkar mı?

İran'dan İsrail'e füzeler atıldığı haberleri sonrası İsrail ve İran arasında savaş çıkıp çıkmadığı merak ediliyor. Atılan füzeler nedeniyle Tel Aviv başta olmak üzere ülkenin genelinde sirenlerin çaldığı ifade edildi. Peki İran İsrail arasında savaş mı çıktı?


İRAN VE İSRAİL ARASINDA SAVAŞ MI ÇIKTI?


İsrail ordusu, İran'dan İsrail'e doğru füzeler atıldığını duyururken, Tel Aviv başta olmak üzere ülke genelinde sirenlerin çaldığını açıkladı. Ordudan yapılmış olan yazılı açıklamada, kısa süre önce İran'dan İsrail'e füzeler atıldığı ifadeleri yer aldı.

Bunun yanı sıra ülkeden atılan füzeler nedeniyle Tel Aviv başta olmak üzere ülkenin genelinde sirenlerin çaldığı da bildirildi. İsrailli vatandaşlara "uyarıları dikkate almaları" konusunda güvenlik çağrısı yapıldı.

İRAN DEVRİM MUHAFIZLARI'NDAN AÇIKLAMA


İran Devrim Muhafızları, konu hakkında yaptıkları açıklamada, "İşgal altındaki bölgelerde bulunan önemli askeri hedefleri onlarca füze ile vurmaya başladık. İsmail Haniye, Hasan Nasrallah'ın şehadetine cevap olarak işgal altındaki toprakları vuruyoruz. Eğer İsrail karşılık verirse saldırılar daha da şiddetli olacak." ifadelerini kullandı.

İKİ ÜLKE ARASI NÜKLEER SAVAŞ ÇIKAR MI?


Vatandaşlar ve dünya genelinde pek çok kişi iki ülke arası nükleer savaş çıkma ihtimalini merak ediyor. İsrail'in yayın organı Kan News'te yayınlanan habere göre İsrailli bir yetkili, İran'a çok sert bir cevap verileceğini söyledi. İsrail'in İran'daki nükleer bölgeleri vurmasından endişe ediliyor. Ancak konu hakkında bir kesinlik yok. Nükleer savaş tehdidiyle ilgili yeni bir bilgi geldiğinde sayfamızda yer vereceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.