Ömer Bircan Camcı kimdir, kaç yaşında, nereli, doğum tarihi, boyu kaç, kariyeri, istatistikleri ne?

Ömer Bircan Camcı kimdir, kaç yaşında, nereli, doğum tarihi, boyu kaç, kariyeri, istatistikleri ne?
Fenerbahçe'de Union SG maçı öncesinde İrfan Can Eğribayat'ın yerine kadroya alınan genç kaleci Ömer Bircan Camcı kim, yaşı kaç, aslen nereli, doğum tarihi, boyu kaç, hangi takımlarda oynadı, istatistikleri ne?

Fenerbahçe'nin Union SG maçında yedek kaleci olarak kadroya dahil edilen İrfan Can Eğribayat'ın sakatlığı nedeniyle kadroya alınan Ömer Bircan Camcı'nın kim olduğu merak ediliyor.

b4.png

Ömer Bircan Camcı kimdir?

Sarı-lacivertliller UEFA Avrupa Ligi ilk maçında bugün kendi evinde Union SG takımını ağırlıyor. Maça dakikalar kala gelen sakatlık haberi ise Fenerbahçeli taraftarları şok etti. Fenerbahçe'den yapılan "Sakatlığı bulunan İrfan Can Eğribayat’ın yerine, Ömer Bircan Camcı maç kadromuza dahil edilmiştir." açıklaması ile kadroda yapılan değişiklik duyuruldu. Haberin duyulmasının ardından sarı-lacivertlilerin genç kalecisi Camcı hakkındaki detaylar da araştırılmaya başlandı.

b1.png

Ömer Bircan Camcı doğum tarihi, nereli, kaç yaşında, burcu ne?

Fenerbahçe’de forma giyen genç kaleci Ömer Bircan Camcı, 1 Şubat 2007 tarihinde dünyaya geldi. Doğum yeri Almanya’nın Mannheim kenti olan Camcı kova burcu.

b.png

Ömer Bircan Camcı boyu, kilosu kaç, hangi takımlarda oynadı?

Profesyonel kariyerine 2023 yılında Fenerbahçe’de adım atan ve U19 Milli Takımı’nda da forma giyen Ömer Bircan Camcı’nın kulüple 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Camcı'nın boyu ve kilosuna ait güncel bilgiler bulunmuyor.

bb.png

Ömer Bircan Camcı sevgilisi var mı, Instagram hesabı?

Henüz 17 yaşında olan Fenerbahçeli kaleci Ömer Bircan Camcı'nın bekar olduğu ve hayatında kimse olmadığı biliniyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Camcı'nın 5 bin kişiye yakın takipçisinin olduğu Instagram hesabının kullanıcı ismi ise @omerbcamci. Genç kalecinin takipçi sayısının kısa süre içerisinde daha da artması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.