Nigel Hayes-Davis kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, eşi kim, hangi takımlarda oynadı, kariyeri, istatistikleri?

Nigel Hayes-Davis kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, eşi kim, hangi takımlarda oynadı, kariyeri, istatistikleri?
Ermenistan ziyareti sırasında yaptığı “soykırım” paylaşımları ile tepki toplayan Fenerbahçe Beko’nun ABD’li basketbolcusu Nigel Hayes-Davis hakkındaki detaylar merak konusu oluyor. İşte Nigel Hayes hakkında araştırılan soruların yanıtları..

Fenerbahçe Beko’nun Amerikalı basketçisi Nigel Hayes-Davis’in paylaşımları başına dert açtı! Ermenistan’ı ziyaret eden basketbolcu sözde “soykırıma” dair fotoğraflar ve bilgiler içeren görüntüler paylaşınca büyük tepki topladı. Görüntülerin gündem yaratmasının hemen ardından fotoğrafları silip özür dileyen Hayes-Davis eleştirilerin odağına oturdu. Peki Nigel Hayes-Davis kim, yaşı kaç, aslen nereli, doğum tarihi, boyu kaç, eşi kim, sevgilisi var mı, Galatasaray’da oynadı mı? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

kapak-220706.jpg

Nigel Hayes-Davis kimdir, kaç yaşında, doğum tarihi, burcu, nereli?

Fenerbahçe Beko’da forma giyen Nigel Hayes-Davis 16 Aralık 1994 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nin Ohio eyaletinde dünyaya geldi. 29 yaşındaki basketbolcu 2,03 boyunda.

66f5a2b21ea7c553-w1200xh1843-001.webp

Nigel Hayes-Davis hangi pozisyonda oynuyor, hangi takımlarda oynadı?

Forvet pozisyonunda sahaya çıkan Nigel Hayes-Davis çok sayıda EuroLeague takımında ve NBA G Lig’de forma giydi. Davis’in Türkiye’de ilk forma giydiği takım Galatasaray olurken, ABD’li basketbolcu daha sonra sırasıyla Zalgiris, Barcelona ve Fenerbahçe Beko’ya transfer oldu. Davis, geçtiğimiz yaz ABD Milli Takımı’nı Paris 2024 Olimpiyatlarına hazırlamak için kurulan takımda yer alarak adını duyurdu.

66f5a2b21ea7c553-w1200xh1843-002.webp

Nigel Hayes-Davis kariyer rekoru

ABD’li basketbolcu Nigel Hayes-Davis geçtiğimiz yıl EuroLeague’de Fenerbahçe Beko formasıyla çıktığı Alba Berlin maçında 50 sayı atarak, Anadolu Efes’li Shane Larkin’e ait olan 49 sayılık rekoru kırarak Avrupa’da bir maçta en çok sayı atan oyuncu olarak kariyer rekoru kırmıştı.

Nigel Hayes-Davis eşi kim, evli mi, sevgilisi var mı?

29 yaşındaki Nigel Hayes-Davis’in bekar olduğu ve hiç evlenmediği biliniyor. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Hayes-Davis’in hayatında kimse olup olmadığı ise bilinmiyor.

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.