Michele Salzarulo kimdir, ne iş yapıyor, kariyeri, neden Fenerbahçe'den ayrıldı?

Michele Salzarulo kimdir, ne iş yapıyor, kariyeri, neden Fenerbahçe'den ayrıldı?
Fenerbahçe’nin teknik ekibinde yer alan ve bugün takımla yollarının ayrıldığı duyurulan Michele Salzarulo’nun kim olduğu merak konusu oluyor.

Fenerbahçe teknik heyetinde flaş değişiklik! Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun ekibinde yer alan Michele Salzarulo Fenerbahçe'den ayrıldı! Peki Michele Salzarulo kimdir, neden Fenerbahçe'den ayrıldı, görevi neydi? İşte yanıtı...

Michele Salzarulo kimdir?

41 yaşındaki İtalyan futbol adamı Michele Salzarulo Fenerbahçe teknik heyetinde Mourinho'nun yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Michele Salzarulo görevi neydi?

Michele Salzarulo, Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun ekibinde analiz sorumlu olarak görev yapıyordu. Salzarulo'nun aynı zamanda maç önü-Maç sonu ve canlı maç analizleri ile ilgilendiği de biliniyordu.

Michele Salzarulo neden Fenerbahçe'den ayrıldı?

Fenerbahçe'nin analiz sorumlusu Michele Salzarulo'nun ailevi sebepler nedeniyle ülke İtalya'ya geri dönmek istediği öğrenildi. Bu nedenle Salzarulo ile karşılıklı olarak anlaşmaya varılarak teknik sorumlunun sözleşmesi fesh edildi.

1653924554296.jpeg

Michele Salzarulo kariyeri, istatistikleri, hangi takımlarda çalıştı?

Fenerbahçe'de Mourinho'nun ekibinde analiz sorumlusu olan Michele Salzarulo, İtalya'nın Roma Kulübü'nde de Portekizli teknik adamla birlikte çalışmıştı.

7be1c098c66d1bdd097b059e7000e458-scaled.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.