Tartışma cinayetle bitti: Arkadaşını defalarca bıçaklayarak öldürdü

Tartışma cinayetle bitti: Arkadaşını defalarca bıçaklayarak öldürdü
Gaziosmanpaşa'da sokakta karşılaşan ve alkollü oldukları iddia edilen iki arkadaş tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, A.A. yanında bulunan bıçakla F.K.'yi defalarca bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 02.00 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Gece saatlerinde sokakta karşılaşan ve alkollü oldukları iddia edilen F.K. ile A.A. bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. A.A. yanında bulunan bıçakla arkadaşı F.K.'yi defalarca bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan F.K.'yi ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen F.K. kurtarılamadı. Kısa süre sonra yakalanan A.A. ise, polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

İki arkadaş arasındaki tartışma ve ardından yaşanan kavga güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde, iki kişinin sokakta uzun süre tartıştığı görülürken, daha sonra taraflardan birinin diğerine yumruk attığı anlar görülüyor. Kavgaya karışan diğer kişi ise arkadaşına bıçakla karşılık veriyor.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.