Son dakika! Dilan Polat cezaevinde intihar girişiminde bulundu

Son dakika! Dilan Polat cezaevinde intihar girişiminde bulundu
Haklarında kara para aklama suçlamaları nedeniyle tutuklulukları devam eden Dilan Polat'ın cezaevinde intihar girişiminde bulunduğu ve hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

Sosyal medya fenomeni olan ve sonrasında açtığı çok sayıdaki güzellik merkezi üzerinden kara para aklama suçları nedeniyle cezaevinde bulunan Dilan Polat'tan gündemi sarsacak son dakika bilgisi güne bomba gibi düştü. 7 aydır tutuklu bulunan Dilan Polat'ın cezaevinde intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'in haberine göre; geçtiğimiz günlerde dava sürecinin görülmesiyle tutukluluklarına devam kararı verilen Dilan Polat'ın, cezaevine geri döndükten sonra bu duruma tahammül edemediği ve intihar girişiminde bulunduğu haberi yer aldı.

Dilan Polat, kaldığı koğuşta sinir krizi geçirerek "Ölmek istiyorum" diye bağırdığı ardından ise hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Yapılan muayene sonucunda kollarında ve vücudunun çeşitli bölgelerinde kesikler olduğu tespit edildiği ortaya çıktı.

Avukatı iddiaları onayladı

Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, sosyal medyada hızla yayılan müvekkilinin haberlerine dair açıklamada bulundu. Kaya; "Büyük bir sinir krizi geçirip kendine zarar verdiği doğru. Bunu ne ile yaptığını bilmiyorum" ifadelerini kullanırken çıkan iddiaları doğruladı.

2-vk3y.webp

Dilan'ın arkadaşı da kendine zarar verdiğini söyledi

Dilan Polat'ın arkadaşı Canan Toprak'ta sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla; Dilan Polat'ın kendisini cezaevinde zarar vermeye çalıştığını söyledi. Toprak; "Dilan zor günler geçiriyor, kolları, yüzü, bacakları her yeri kesik kendini öldürmeye çalışıyor" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.