Sırrı Sakık'ın oğlu tutuklandı!

Sırrı Sakık'ın oğlu tutuklandı!
Ankara Çankaya ilçesi Ayrancı Mahallesi Hoşdere Caddesi'nde sabaha karşı Murat Köylü'yü tabanca ile yaralayan Sırrı Sakık'ın oğlu Cenk Sakık "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.

Ankara Çankaya ilçesi Ayrancı Mahallesi Hoşdere Caddesi'nde sabaha karşı Murat Köylü'yü tabanca ile yaralayan Sırrı Sakık'ın oğlu Cenk Sakık "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı. Tutuklama kararının ardından adliyedeki işlemleri tamamlanan Cenk Sakık, cezaevine gönderildi.

Ne olmuştu?

Ankara'da Murat Köylü'yü (56) tabanca ile yaralamaktan aranan DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık'ın oğlu Cenk Sakık (39), polise teslim oldu.

Olay, sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Çankaya ilçesi Ayrancı Mahallesi Hoşdere Caddesi'nde meydana geldi. Sırrı Sakık'ın oğlu Cenk Sakık, Murat Köylü'yü tabanca ile yaraladıktan sonra araçla kaçtı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralanan Köylü, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Polis, olaydan sonra kaçan Cenk Sakık'ı yakalamak için çalışma başlattı. Sakık, öğle saatlerinde olayda kullandığı tabanca ile birlikte polise teslim oldu. Gözaltına alınan Sakık, adliyeye sevk edildi. Sakık'ın adliyedeki sorgusunun devam ettiği belirtildi.

Yaralanan Murat Köylü'nün hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Soruşturma sürdürülüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.