Samsun’da trafik kavgası! Motosiklet sürücüsüne yumruklu saldırı!

Samsun’da trafik kavgası! Motosiklet sürücüsüne yumruklu saldırı!
Samsun ilinde yaşanan bir trafik kavgasında aracından inen araç sahibi, motosiklet sürücüsüne yumruk attı. O anlar motorcunun kask kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, Samsun’da bir ana caddede meydana geldi. Motosiklet sürücüsü ile binek otomobil sahibi yol verme nedeniyle tartışmaya başladı.

Trafikte kısa süreli yaşanan tartışmanın ardından iki sürücü de araçlarını yol kenarında durdurdu. Aracından sinirli bir şekilde inen otomobil sürücüsü, motosikletlinin üzerine yürüdü. Şahıs daha sonra hakaretler yağdırdığı motosiklet sürücüsüne yumrukla saldırdı.

Kask kamerasına kayıtta olan motosikletli saldırı karşısında neye uğradığını şaşırırken aracın plakasını yüksek sesle söyleyerek kayda geçmesini sağladı.

“Eşe… eşe… çoc…, ne duruyorsun önümde lan, frene basıyorsun bir de” diyerek motosikletliye saldırmaya devam eden şahıs daha sonra aracına binerek hızla olay yerinden uzaklaştı.

Motosikletlinin kask kamerasına yansıyan saldırı anına ait görüntüler sosyal medyada yayınlandı. Trafik kavgasında kimin haklı olduğu bilinmezken, motosikletliye saldıran şahıs eleştiri yağmuruna tutuldu.

İşte Samsun’da yaşanan trafik kavgası ve saldırı anı:

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.