Motorcu polise çarpıp kaçtı, aracını saklarken yakalandı!

Motorcu polise çarpıp kaçtı, aracını saklarken yakalandı!
İstanbul’da bir motorize polis memuruna çarpıp kaçan şüpheli, motoruna başka bir araca saklarken yakalandı.

Olay, Maltepe ilçesinde bir otoyolda meydana geldi. Plakasız olarak trafiğe çıktığı tespit edilen bir motosiklet sürücüsü kendisinden durmasını isteyen polise aldırmadan yoluna devam etti.

Motorize polisin uyarılarına devam etmesi üzerine polis aracına çarpıp olay yerinden kaçan şahıs aracını saklama için ilginç bir yönteme başvurdu.

Polis, şüpheli şahsın çarpması sonucunda aracıyla birlikte yere devrilirken, motorcu maganda aracını saklamak için bir otoparka yöneldi.

Bir alışveriş merkezinin otoparkında arkadaşının aracına motosikletini yüklediği kameralarla tespit edilen şüpheli kısa sürede yakalandı.

Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak karakola getirilen şahıs hakkında işlem yapıldı. Şahsın motoru da saklamak için yüklediği diğer araçla birlikte emniyetin önüne getirildi.

Şahıs hakkında; trafikte saygısızca araç kullanma, makas atma, belgesiz trafiğe çıkma, tehlikeli şerit değiştirme, kaza yerinden ayrılma gibi suçlardan toplam 16 bin 500 lira cezai işlem uygulandı. Polise çarpıp kaçan şüpheli, çıktığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.