Katliam gibi kaza! Araçlar hurdaya döndü: 4 ölü, 2 bebek yaralı

Katliam gibi kaza! Araçlar hurdaya döndü:  4 ölü, 2 bebek yaralı
Konya'nın Karapınar ilçesinde otomobilin karşı şeride geçip başka otomobile çarptığı kazada sürücüler ve eşleri yaşamını yitirdi. Çiftlerin yaralanan 1'i 3 aylık, diğeri 2 yaşında olan bebekleri ise hastanede tedaviye alındı.

Kaza, saat 03.30 sıralarında Gaziosmanpaşa Mahallesi Ereğli Caddesi'nde meydana geldi. Yusuf Yılmaz'ın (30) kontrolünü yitirdiği 34 HR 0351 plakalı otomobil, karşı şeride geçerek Hüseyin Kart (30) idaresindeki 01 BJC 05 plakalı otomobile çarptı. Her iki aracın da hurdaya döndüğü kazada Yusuf Yılmaz ve eşi Zeynep Yılmaz (27) ile diğer otomobilin sürücüsü Hüseyin Kart (30) ve eşi Şeyma Kart (29) hayatını kaybetti. Yılmaz çiftinin 3 aylık bebeği Meryem Hira Yılmaz ile Kart çiftinin kızı Nisan Kart (2) ise ağır yaralandı. İki bebek, hastanelere kaldırılıp tedaviye alındı. Kazada ölen 4 kişinin cansız bedenleri, otopsi için Karapınar Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

POLİS MEMURU, EŞİ VE KIZIYLA HATAY'DAN DÖNÜYORMUŞ

Konya'nın Karapınar ilçesinde otomobilin karşı şeride geçip başka otomobile çarptığı, sürücüler ve eşlerinin yaşamını yitirdiği kazanın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Sürücülerden Yusuf Yılmaz'ın polis memuru olduğu, Konya Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görev yaptığı belirtildi. Yılmaz'ın, ziyaret için Hatay'da bulunan eşi Zeynep Yılmaz ile 3 aylık kızları Meryem Hira'yı alıp Konya'ya dönerken kazanın yaşandığı bildirildi. Çiftin kızları Meryem Hira'nın ise kaldırıldığı Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde entübe edildiği öğrenildi.

Polis memuru Yılmaz'ın İstanbul'da yaşayan ailesinin Konya'ya gelerek cenazeleri teslim alması bekleniyor. Konya Şehir Hastanesi'nde otopsileri yapılan Hüseyin ve Şeyma Kart çiftinin ailelerinin de Adana'dan gelip cenazeleri teslim alacağı öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.