İstanbul'da bu kadarı da pes dedirten görüntüler! Sokakta kızını darp eden anne, "al sen bak" diyerek bırakıp gitti

İstanbul'da bu kadarı da pes dedirten görüntüler! Sokakta kızını darp eden anne, "al sen bak" diyerek bırakıp gitti
Küçükçekmece'de bir anne, küçük kızı sokak ortasında darp edince duruma kadınlar engel olmaya çalıştı. Şiddet uygulayan annenin söylediği sözler ise bu kadarı da pes dedirtti.

İstanbul Küçükçekmece'de bir kadın, sokak ortasında 10 yaşındaki kızı darp edince olanlar oldu. Durumu gören başka bir kadın, şiddet uygulayan anneye tepki gösterince tartışma çıktı.

Küçükçekmece'de akşam saatleri bir alışveriş merkezinin önünde anne ve 10 yaşındaki kız çocuğu sokak ortasında kavga etmeye başladı. Küçük kız sokakta annesinden şiddet görünce durumu tesadüfen gören kadınlar, darp eden anneye tepki gösterdi.

Sen nasıl bir annesin!

Sokakta küçük kız çocuğunun darp edildiği anları gören kadınlar, çocuğun korkarak ağlaması üzerine şiddet uygulayan kadına adeta ateş püskürdü. Bir kadın çocuğun annesine "Sen nasıl bir annesin" diyerek tepki gösterdi. Çocuğu itip çekiştiren anneye son olarak polis çağıracağını söyleyen kadınlar, psikolojik destek al diyerek çocuğu korumaya çalıştı.

"Al götür sen bak"

Şiddet uygulayan anne, kendisine tepki gösteren kadına "Al götür sen bak" diyerek kızını hiç tanımadığı kadına itti ve bırakıp gitti. O anlarda kız çocuğunun annesinin gittiğini görünce çığlık atarak ağlamaya başlaması ve annenin umursamaz tavırları pes dedirtti.

Neye uğradığını şaşıran kadınlar polisi arayarak ihbarda bulunurken, şiddet uygulayan anne tekrar geri döndü ve tartışma devam etti. Olay anı ise bir kişinin cep telefonu kamerasına kaydetmesiyle ortaya çıkarken görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

İşte kadının evladına uyguladığı şiddet anları...

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.