15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde intihar girişimi: "Ahiretini mahvetme" diyerek ikna edilmeye çalıştılar

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde intihar girişimi: "Ahiretini mahvetme" diyerek ikna edilmeye çalıştılar
İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde intihar girişimi yaşandı. Bir kişinin köprünün demirliklerine çıktığını gören vatandaşlar intihar girişimini engelleyebilmek için yaptıkları konuşma sosyal medyada gündem oldu.

Dün akşam üzeri saatlerinde orta yaşlı bir adamın 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne çıkarak intihar girişiminde bulunması büyük panik oluşturdu. Köprü üzerinde seyir halinde ilerleyen sürücüler, köprü üzerindeki korkulukları aşarak arkasına geçen şahsı görünce emniyet şeridine araçlarını çekerek girişimi engellemeye çalıştılar.

Yoğun kalabalığın oluştuğu köprüde, intihara teşebbüs eden erkek şahsı ikna çabaları ise gündem oldu.

Ahiretini mahvetme diyerek girişimi engellemeye çalıştılar

Köprüye çıkan orta yaşlı şahıs, "Hayatımı mahvettim" diyerek ağlamaya başlaması üzerine vatandaşlardan biri intihar girişimini engelleyebilmek için "Ahiretini mahvetme" dedi. Sözleriyle girişimi engellemeye çalışan vatandaşın çabası ise yaradı ve köprüye çıkan şahıs, vatandaşların müdahalesiyle karaya çıkarıldı.

ic1.webp

O sözler ise sosyal medyada geniş yer bulurken beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Yaşanan olayda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. O anlar ise an bean cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.