Partim görev verirse seve seve yaparım

Partim görev verirse seve seve yaparım
Adı CHP Kadıköy Belediye Başkan Adaylığı için geçen Siyaset Bilimci Ali Asker Aksu, "Aday olurum ya da olamam. Ama partimin verdiği her türlü görevi seve seve yapmaya hazırım” dedi.

31 Mart seçimlerinin önemine vurgu yapan Aksu, “Türkiye kısa bir zaman sonra çok önemli bir seçime girecek. Öncelikle seçimlerin bütün halkımız için hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçimler İstanbul'da daha büyük önem arz ediyor. Çünkü iktidar giden yol İstanbul'dan geçer” açıklamasını yaptı.

İmamoğlu doğru bir tercih
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ekrem İmamoğlu'nun çok doğru bir tercih olduğunu belirten Aksu, “Sayın İmamoğlu, genç, çalışkan ve çok heyecanlı. Bu heyecanının İstanbul'da karşılık bulacağına inanıyorum” dedi. Adı Kadıköy Belediye Başkan Adayları arasında geçen Ali Asker Aksu, “Kadıköy İstanbul'un önemli ilçelerinden biri. Adaylık konusu ise Genel Merkez'imizin takdirinde. Nasıl bir karar verilirse verilsin ben her zaman partim için çalışmaya devam edeceğim. Partimin verdiği her görevi canla başla yerine getirmeye hazırım” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.