Mart’ın sonu bahar

Mart’ın sonu bahar
CHP Maltepe Gençlik Kolları'nın düzenlediği “Yerel Yönetimlerde Genç Temsiliyeti” adlı panele katılan Belediye Başkanı Ali Kılıç, 31 Mart'taki yerel seçime atıfta bulunarak, “Gençlerle birlikte çıktığımız bu iktidar yürüyüşünde Mart'ın sonu bahar olacak” dedi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Gençlik Kolları'nın düzenlediği “Yerel Yönetimlerde Genç Temsiliyeti” isimli panele katıldı. Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen panelde gençlerle bir araya gelen Kılıç, gençlerin siyasette aktif olarak yer almasının geleceğe dair umut verici bir detay olduğunu kaydetti. Maltepe'de de her zaman gençlerle birlikte bir yönetim anlayışını benimsediklerini kaydeden Kılıç, “Biz gençlik varsa gelecek vardır diyoruz. Biz gençler varsa umut vardır diyoruz. Bu doğrultuda da her zaman gençlerin gerek siyasette gerekse de yerel yönetimlerde aktif olarak sorumluluk almasından yanayız” diye konuştu.

Maltepe'den İstanbul'a
31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere de atıfta bulunan Başkan Kılıç, Maltepe'deki anlayışın İstanbul'a ve Türkiye'ye yayılması için mücadele edeceklerinin sözünü verdi. Kılıç, “Tamamı genç kadrolardan oluşan ekibimizle 4 yıl önce Maltepe’de başlattığımız değişim hareketi tüm Türkiye’de etkisini gösterecektir. Bugün burada da sizlerin huzurunda söylüyorum. Mart'ın sonu bahar olacak” ifadelerini kullandı.

Sosyal demokrat belediyecilik
İstanbul'un ve Türkiye'nin tıpkı Maltepe'de olduğu gibi sosyal bir belediyecilik anlayışıyla buluşturulması gerektiğini de anlatan Kılıç, “Biz her zaman sosyal belediyecilik diyoruz. Yurttaş belediyeciliği diyoruz. Halkın istek ve taleplerine öncelik veren, bulunduğu ilçeyi halkla birlikte yöneten bir belediyecilik anlayışı diyoruz. Bu anlayışla birlikte yönettiğimiz Maltepe'de ortaya koyduğumuz birçok güzel iş var. Bunları bugün Maltepe'de gerçek kıldığımız gibi şimdi de İstanbul'a ve tüm Türkiye'ye yaymanın zamanı gelmiştir” şeklinde konuştu.

Öncelik Maltepe’nin
Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde katıldığı toplantının ardından Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi'nde vatandaş ve esnaflarla bir araya gelen Kılıç, hiçbir zaman Maltepe halkını ihmal etmeyeceklerinin altını çizdi. “Bizim için öncelik Maltepe ve Maltepeli vatandaşlarımızdadır” diyen Kılıç, ziyaret ettiği bir kahveci de kendi kahvesini kendi pişirdi ve esnaflarla birlikte içti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.