Korkunun ecele faydası yok!

Korkunun ecele faydası yok!
CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Turan Arlı'nın açılışını yaptığı seçim ofisinin dış cephe giydirmeleri, Avcılar Belediyesi'ne bağlı ekiplerce indirildi. Yaşananların büyük bir ayıp olduğunu anlatan Arlı, “Korkunun ecele faydası yok” diyerek, Başkan Toprak'ın adaylık yarışını kaybedeceğini savundu

Yerel seçime kısa bir süre kala aday adayları ilçelerdeki çalışmalarını sürdürürken kimi tatsızlıklar da meydana gelmiyor değil. Özellikle Avcılar'da sık sık yaşanan sıkıntılara bir yenisi daha eklendi. CHP'li Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Turan Arlı'nın geçtiğimiz cumartesi günü açılışını yaptığı seçim ofisinin yüzündeki afiş ve giydirmeler, Belediye Başkanı Handan Toprak'ın talimatıyla indirildi. Yaşananların büyük bir ayıp olduğunu anlatan Arlı ise “Bu durumun kabul edilebilir bir tarafı. Bizler birlik, beraberlik diyoruz ama bize karşı yapılanın bu olması gerçekten izahı zor bir şeydir” dedi.

Haksız bir mücadele var
Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'ın, kendi partililerine karşı hoş olmayan bir tutum içerisinde bir seçim yarışı sürdürdüğünü de anlatan Arlı, “Bizim seçim ofisimizdeki giydirmeler sökülürken, kendisinin her yerde afişlerini giydirmelerini görmek mümkün. Ortada haksız bir mücadele ortamı mevcut” dedi. Toprak'ı kınadığını da belirten Arlı şu ifadeleri kullandı; Cumartesi günü açılışını yaptığımız seçim koordinasyon merkezimizin dış cephe bina giydirmeleri dün gece Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak’ın talimatı ile belediye ekipleri tarafından sökülmüştür.Mensubu olduğu partinin Genel Başkanının ve ambleminin olduğu afişe tahammül edemeyenleri şahsım ve partim adına kınıyorum. Ne yaparsanız yapın halkın iktidarını engelleyemezsiniz. Korkunun ecele faydası yok.”

Özdündar da aynı iddiada bulundu
Ahmet Turan Arlı'nın yaşadığı engellemenin bir benzerini de geçtiğimiz ay yine CHP'li Belediye Başkan Aday Adayı olan Ufuk Özdündar yaşamış ve Özdündar'ın seçim ofisindeki giydirme ve afişler belediye ekiplerince sökülmüştü. Başkan Toprak’ın, Özdündar'ın Parseller'de yer alan seçim ofisini de boşalttırdığı iddia edilmişti. Yaşanan sıkıntıların ardından Ufuk Özdündar da Avcılar Belediye Binası'nın tam karşısından yeni bir seçim ofisi kiralamıştı.

CHP'liler rahatsız
Avcılar'daki benzer sıkıntılar nedeniyle rahatsız olduklarını ifade eden CHP Avcılar İlçe Örgütü üyeleri de Belediye Başkanı Handan Toprak'ı adaletsizlik yapmakla suçladı. Avcılar'da CHP'nin yirminin üzerinde başkanlığa talip ismi olduğunun altını çizen bazı üyeler, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Toprak'ı, “Parti içerisinde ayrımcılık” yapmakla suçladı. ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.