Hizmet için göreve talibim

Hizmet için göreve talibim
Seçim çalışmalarına ve aday adaylık sürecine ilişkin Damga'ya konuşan CHP'li Erol Yılmaz, Avcılar'a hizmet için belediye başkan aday adaylığına talip olduğunu açıkladı.

Avcılar için güzel işler yapmayı hedeflediklerini anlatan Yılmaz, Avcılar'ın en temel sorunlarının ise; deprem, imar ve eğitim olduğunu söyledi. İnşaat Mühendisi kimliğiyle öne çıkan Yılmaz, depreme karşı önlem almak için Avcılar'da kentsel dönüşümü hızlı bir şekilde uygulamaya geçirmeleri gerektiğini belirtirken; Yeşilkent, Tahtakale ve Firüzköy gibi mahallelerdeki imar sorunlarının çözüleceğinin sözünü verdi.

Esenyurt gibi olmayacağız
Kentsel dönüşümde yatay mimariyi hedeflediklerini anlatan Erol Yılmaz, “Biz rezidans değil normal konutlar inşa etmeliyiz. Avcılar bu anlamda zaten özel bir ilçe. Biz de boy boy rezidanslar yok. Eski ve aslına uygun bir dönüşüm hedefliyor, mevcut olanları korumayı istiyoruz. Yüksek katlı binalarda komşuluk ilişkileriniz zayıflıyor, çevre ilişkileriniz zayıflıyor. Asayiş problemleri ortaya çıkıyor. Misal Esenyurt'a baktığınız zaman birçok adli vaka meydana gelirken, Avcılar'ın bu anlamda daha huzurlu bir ilçe olduğunu görebiliyoruz” dedi.

Halkla iç içe olacağız
Diğer CHP'li belediye başkan aday adaylarından farkının ne olduğu yönündeki soruya da cevap veren Yılmaz şöyle konuştu; “Biz halkçı belediyecilik diyoruz. Halkla iç içe olacağız diyoruz. Bugün bütçemiz diyelim. 250 milyon liralık bütçeyi insan odaklı bir şekilde ayıracağız. Bugün 250 milyonun en az 30 milyonu direkt olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ayrılacak. Kış aylarında sokakta yatan vatandaşlarımız var, barınacak yerleri bile yok. Kimsesizlerimiz var. Bu yurttaşlarımızı bir çatı altında toplayıp, onları topluma kazandıracağız. Bu çerveçe içindeki insanların kadınlarımızın ekonomik özgürlüğünü kazanmayı sağlayacağız. Bizler global krizlere karşı da esnaflarımızla birlikte olacak, yan yana olacağız.” ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.