Hedef 8'de 8 yapmak!

Hedef 8'de 8 yapmak!
Harun kalan 8 haftada bütün maçlara kazanmak için çıkacaklarını belirterek, “Derbide de 20 yıllık seriyi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Fenerbahçe'nin sezon başında Bursaspor'dan transfer ettiği Harun Tekin, ligde kalan tüm maçlarını kazanarak sezonu iyi bir yerde bitirmek istediklerini söyledi. Habertürk'e konuşan 29 yaşındaki kaleci, "Milli araya galibiyetle girmemiz bizim için moral oldu. Herkes çok iyi çalıştı. Kalan 8 haftada bütün maçlara kazanmak için çıkacağız" dedi. Tekin, Galatasaray derbisi için de, "Derbi her sene beklenen bir şey. Bizim için de öyle. İçeride 20 yıllık bir serimiz var. Zaten taraftara borçluyuz. Ancak önce Ankaragücü maçımız var. İlk önce o maçı kazanmak sonrasında 20 senelik seriyi devam ettirmeyi hedefliyoruz" yorumunu yaptı.

SENEYE HEDEF ŞAMPİYONLUK
Harun gelecek sezon tek hedeflerinin şampiyonluk olacağını vurguladı: "Şampiyonluğun tadını genç yaşlarda aldım (Bursaspor'da) ama tabii ki Fenerbahçe'de şampiyon olmak daha başka... Ersun hocanın gelişi takımı olumlu etkiledi... Yan top (zaafı) konusu biraz algı... Volkan ağabey geldiğimde bana destek oldu sağolsun. O oynadığında da ben ona destek oluyorum. Önemli olan Fenerbahçe'nin başarısı."

PENALTIDA HİSLERİMİ KULLANIRIM
Fenerbahçe'ye transferini, "Bekliyordum ama biraz sürpriz oldu. Üç hafta geçmişti lig başlayalı ve ilk maçı da Fenerbahçe'ye karşı oynamıştım" diye anlatan Harun, penaltı konusundaki başarısı için, "Hislerimi kullanıyorum. Tabii ki rakip oyuncuları da izliyorum. Her yöne vuran oyuncu da var, tek yöne vuran da... Dediğim gibi hislerimi kullanıyorum ve başarılı oluyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.