Esenyurt'u kazanacağız!

Esenyurt'u kazanacağız!
Esenyurt'ta CHP'nin meclis üyesi aday listesinde 9'uncu sıradan meclis üyesi adayı olan İYİ Partili Enver Demir gazetemizi ziyaret etti. Demir, “1 Nisan sabahı Esenyurt'ta kazanan taraf olarak uyanacağız” dedi

31 MART tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde Esenyurt Belediye Meclis üyesi adayı olan Enver Demir, gazetemiz ortaklarından Ali Tarakçı ile bir araya geldi. Yerel seçime ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Partili Demir, CHP listesinden meclis üyesi adayı olmasının Millet İttifakı'nın bir zenginliği olduğunu söyleyerek, “Umuyorum ki sadece Esenyurt'ta değil İstanbul'da da kazanan bu güzel ittifak olacaktır” dedi. Seçim süreci boyunca yoğun bir çalışma örneği sergileyerek Esenyurt'ta kazanan taraf olacakları iddiasında da bulunan Demir, “Çok çalışacağız, çok mücadele edeceğiz ve en nihayetinde Esenyurt'u kazanacağız. 1 Nisan sabahı Esenyurt'ta kazanan taraf olarak uyanacağız” dedi.

Vatandaş umutlu
Esenyurt'ta vatandaşların değişimden yana bir tavır koyacağını da belirten Demir, “İnsanlar Esenyurt'ta artık değişim istiyor. Yenilik talep ediyor. İlçede uzunca bir zamandır devam eden mevcut yönetimin yerini daha çok halkın taleplerine kulak veren Esenyurt'a daha çok hizmet eden bir anlayışa bırakması gerekiyor. Bunu da bizler sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.