Büyükçekmece’nin geçmis 25 yılına yazık

Büyükçekmece’nin geçmis 25 yılına yazık
AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, “Artık Büyükçekmece’nin köy görüntüsünden kurtulup, kendine yakışan bir hizmeti hak ettiğini düşünüyorum. Büyükçekmece’nin geride kalan 25 yılına yazık” dedi.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ilçe ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Şenocak, Çatalca, Silivri ve Büyükçekmece teşkilatlarının konuğu oldu.Ziyaret ettiği ilçelerde ilk olarak ilçe teşkilatlarına ve seçim koordinasyon merkezlerine uğrayan Başkan Şenocak, ardından sandık başkanları ile seçmenleri ziyaret etti. Başkan Şenocak, programın son durağında Büyükçekmece’ye uğrayarak, burada AK Parti’den Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile bir araya geldi.

Sandık esaslı çalışma
AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nda teşkilatla buluşan Şenocak, sandık esaslı çalışmaların önemine değindi. Teşkilatla buluşmanın ardından İl Başkanı Şenocak ve İBB Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı Uysal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında İstanbul’da belediye başkanı olmasıyla İstanbul’un kaderinin değiştiğine vurgu yaparak, “2002’den sonrada iktidar olmamızla birlikte Türkiye’nin kaderi değişti. Maalesef Büyükçekmece’de bu değişim bu güne kadar yaşanmadı. İnşallah bu seçimle Büyükçekmece’nin de kaderi değişecek. Büyükçekmece’de hizmet belediyeciliği ile gönül belediyeciliği buluşacak. Bugün İstanbul İl Başkanımız da ilçemize geldi. Teşkilatımıza moral ve motivasyon desteği adına gerçekleşen ziyaret dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Geçmiş 25 yıla yazık
AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da “Mevlüt Uysal Başkanımız bilgi ve birikimi ile şu anda Büyükşehir Belediye Başkanımız. Cumhurbaşkanımızın takdiri ile de Büyükçekmece Belediye Başkan adayımız oldu. Aslında Büyükçekmece’deki vatandaşlarımız şanslılar. Bu kadar bilgi, birikim, hizmet ve başarı kalitesi ortada. Artık Büyükçekmece’nin köy görüntüsünden kurtulup, kendine yakışan bir hizmeti hak ettiğini düşünüyorum. Gelirken bazı bölgeleri gezdik, ancak Büyükçekmece’nin geride kalan 25 yılına yazık. Ama inşallah Mevlüt Uysal başkanımız 31 Mart akşamı burada belediye başkanı olacak; Allah nasip ederse, Büyükşehir’imizde de Binali Yıldırım başkanımızla beraber Büyükçekmece’deki hizmetleri kat kat artıracaklar" açıklamalarında bulundu. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.