Semih Kılıçsoy için bir Bundesliga ekibine daha ret!

Semih Kılıçsoy için bir Bundesliga ekibine daha ret!
Beşiktaş'taki performansıyla sezonun en kazançlı dokunuşlarından biri olarak ön plana çıkan Semih Kılıçsoy paylaşılamıyor. Yönetim, Dortmund sonrası bir Bundesliga takımına daha ret yanıtı verdi.

Sezonu 6'ıncı teknik direktör değişikliği ile sürdüren ve son maçında Fenerbahçe'ye 2-1 kaybeden Fenerbahçe, dördüncülük koltuğunu da Başakşehir'e kaptırdı. Ankaragücü'ne elenmesi veya finalde kaybetmesi halinde mevcut sıralamasıyla Avrupa'ya gidememe durumu ile karşı karşıya olan Kartal'da en sevindirici konu Semih Kılıçsoy'un performansıydı. 18 yaşındaki golcü 30 karşılaşmada 11 gol atıp 2 de asist yaparken birçok kulübü peşinden koşturdu. Nuri Şahin'in çalıştırdığı Dortmund'un iki teklifi geri çevrilmişti. Bir takım daha talip oldu.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart da Semih Kılıçsoy'a talip oldu. Genç oyuncu için ilk teklifini ileten Alman temsilcisi 12 milyon euro bonservis önerdi. Ayrıca 3 milyon euro kiralama bedeli ile birlikte 15 milyon euro satın alma opsiyonu ekledi. Ancak yönetim iki öneriyi de reddetti. Hedef ise en az 30 milyon euro.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.