İsmail Saymaz'dan Saraçhane'deki polis yığınağına tepki: 'Bu kadar polis ve askeri Suriye ve İran sınırına koysaydınız...'

İsmail Saymaz'dan Saraçhane'deki polis yığınağına tepki: 'Bu kadar polis ve askeri Suriye ve İran sınırına koysaydınız...'
Bozdoğan Kemeri'nde yüzlerce polisin olmasına tepki gösteren İsmail Saymaz, "Bu kadar polis ve askeri Suriye ve İran sınırına koysaydınız, değil kaçak göçmen, kaçak kuş bile içeri giremezdi." dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde İstanbul’da Taksim Meydanı’nda gösteri ve yürüyüşe izin verilmeyeceğini açıklamıştı. Kararın ardından tepkiler yükselmiş ve İstanbul'da da geniş güvenlik önlemleri alınmıştı.

Öte yandan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle pankart açıp sloganlar atarak yürüyenler de polis müdahalesiyle karşı karşıya kalmıştı.

Taksim Meydanı'na yürüyüş noktaları bariyerler ve TOMA araçlarıyla kapanırken Bozdoğan Kemeri'nde yüzlerce polisin olması dikkat çekmişti.

Gazeteci İsmail Saymaz, konuya dair yaptığı paylaşımda çarpıcı yorumda bulundu. Saymaz, Bozdoğan Kemeri'nde ciddi güvenlik önlemine sınırlar üzerinden tepki gösterdi.

Saymaz, "Bu kadar polis ve askeri Suriye ve İran sınırına koysaydınız, değil kaçak göçmen, kaçak kuş bile içeri giremezdi." dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.