2 Mayıs 2024 İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl olacak?

2 Mayıs 2024 İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl olacak?
İstanbul'da 2 Mayıs 2024 Perşembe günü saatlik hava durumu verileri MGM tarafından açıklandı. Buna göre megakentte hava nasıl, kaç derece olması bekleniyor?

İstanbul'da gri ve kapalı geçen günlerin ardından aralıklı olarak sağanak yağış görülürken, soğuk hava da etkisini göstermeye devam ediyor. Megakentte yaşayan milyonları ilgilendiren saatlik hava durumu verileri 2 Mayıs 2024 Perşembe günü için merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından açıklanan verilere göre İstanbul'da hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece olarak ölçülmesi bekleniyor? İl genelinde yağmur yaşması bekleniyor mu? Hava 2 Mayıs 2024 Perşembe günü sağanak yağışlı mı olacak? İşte yanıtı...

2 Mayıs 2024 İstanbul hava durumu

İstanbul'da 2 Mayıs 2024 Perşembe günü hava hafif sağanak yağışlı ve çok bulutlu olması bekleniyor. Megakentte yağmur öğleden sonra saat 13:00'ten itibaren etkili olacak.

Saat 17:00'ye kadar devam edecek olan yağmur, günün diğer saatlerinde ise bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklık en yüksek 17 dereceye çıkacak, gece ise sıcaklık 12 derece olarak ölçülecek.

Rüzgar İstanbul'da 15 km hızla eserken, nem oranı ise yüzde 78 olması tahmin ediliyor. Saatlik 2 Mayıs 2024 Perşembe hava durumu tahminleri aşağıdadır.

1-001.jpg

2-001.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.