İsmail Kartal ile buraya kadar! İsyan bayrağı açtılar, gidiyorlar...

İsmail Kartal ile buraya kadar! İsyan bayrağı açtılar, gidiyorlar...
Fenerbahçe'nin Sivasspor deplasmanında 2 puan bırakıp belki de şampiyonluğu kaçırması takım içerisindeki huzursuzluk fitilini ateşledi. İki futbolcu ayrılmak için İsmail Kartal'ın kalması konusunda çıkacak kararı bekliyor.

Bu sezona büyük hedeflerle başlayıp sükseli transferler yapan Fenerbahçe, 2 ayda yaşadığı hüsranlarla 3 kupadan elendi. Sivasspor karşısında aldığı beraberlik sonrasında Süper Lig'i Galatasaray'a kaptırma ihtimali çok yüksek gibi görünüyor. Bu durum takım içinde huzursuzluk yarattı. Bir süredir tartışılan İsmail Kartal için iki oyuncu çıkacak kararı bekliyor. Eğer devam edilirse takımdan ayrılacaklar.

Fenerbahçe'nin sezon başında önemli maliyetlerle kadrosuna kattığı Edin Dzeko ve Dusan Tadic'in gelecek sezon da İsmail Kartal ile devam edilmesi halinde İstanbul'daki kariyerlerine nokta koymak istedikleri öğrenildi. İki yıldızdan Boşnak forvetin adı Al Hilal ile anılırken Sırp kanat için de Ajax yolu tekrar görünebilir. Çünkü Amsterdam ekibi bu sezonu çok kötü geçirdi ve taraftarını heyecanlandıracak bir hamleye ihtiyaç duyuyor. Aynı şekilde Hakim Ziyech'in adı da kırmızı beyazlı takım ile anılıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.