Galatasaray onu istiyor! Brandon Soppy kimdir?

Galatasaray onu istiyor! Brandon Soppy kimdir?
Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Brandon Soppy'i listesine aldı. Peki, Brandon Soppy kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Fenerbahçe'nin puan kaybetmesiyle birlikte aradaki farkı 4'e çıkaran Galatasaray, transfere daha fazla zaman ayırmaya başladı. Sarı kırmızılı ekip Sacha Boey sonrası kiralanan Aurier'den umudunu keserken bu bölgede Kaan Ayhan oynamaya başladı. Fransız bekin ardından yine kendi gibi Kamerun asıllı bir isme gidiliyor. İtalya'da Atalanta forması giyen ve sezonu Schalke'de kiralık geçiren Brandon Soppy'i listesine alan Cimbom, yine yüksek bedelli bir satış hedefiyle yola çıkacak. Peki, Brandon Soppy kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Brandon Soppy kimdir?

Tam adı Beanou-Junior Brandon Deflorent Soppy olan Brandon Soppy, 21 Şubat 2002 tarihinde Fransa'nın Aubervilliers kentinde doğmuştur. 22 yaşındadır. Futbola CFF Paris'te başlamış ve Rennes alt yapısına transfer olmuştur. A takıma yükseldikten sonra da Udinese ile ilk yurt dışı transferine imza atmıştır. Bonservisi için 2 milyon euro ödenmiştir. Serie A'da adını kanıtlamayı başarmasının ardından da Atalanta 9.1 milyon euroya kendisini kadrosuna katmıştır. Torino ve Schalke'de kiralık oynamıştır. Bu sezon 9 maçta 431 dakika sahada kalmıştır.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.